Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 03 de Octubre del 2017

L'Auditori celebra el 9 d'Octubre

Els amants de les arts escèniques no tenen excusa per a quedar-se a casa durant aquest pont del 9 d’octubre, ja que l’Auditori de Torrent ha previst una programació d'allò més interessant i variada per a aquests tres dies

Els amants de les arts escèniques no tenen excusa per a quedar-se a casa durant aquest pont del 9 d’octubre, ja que l’Auditori de Torrent ha previst una programació d'allò més interessant i variada per a aquests tres dies.
Per a començar, el dissabte 7, a les 20 h, tindrem l'ocasió de conèixer “FLAMENCIANES”, el nou treball del cantaor d’estil Josep Aparicio APA, un concert de música tradicional que es converteix en un diàleg fluït entre la tradició musical valenciana (fandango, cant de batre) i els pals del flamenc (bulería, tango). En aquesta conversa entre estils que, diu l'artista, són primers germans, participen intèrprets acostumats a la fusió rítmica: Ricardo Esteve (guitarra, cors i palmells), Jesús Gimeno (bateria i calaix), Lluite Aguilar (contrabaix) i Eduard Navarro (llaüt, dolçaina, moraharpa i chirimía).

 

El diumenge 8, a les 19 h, l’Auditori de Torrent obri les seues portes a públic familiar per a oferir un espectacle multidisciplinari de teatre visual que combina la força narrativa del teatre, la bellesa plàstica de la dansa i l'espectacularitat del circ. “CANONADES” de la companyiaTodozanco’s és una bella metàfora divertida i poètica, dirigida a tots els públics entorn del nostre recurs més preuat: l'aigua. Quatre excèntrics personatges, molt diferents entre si, es troben amb una important missió: trobar aqueix tresor líquid anomenat aigua, en un món on l'escalfament global ha acabat amb ella molt temps arrere. Per a açò han d'emprendre junts una aventura i seguir les indicacions d'un antic plànol oposat en el desert per a construir unes canonades on brollarà el preuat líquid. Ajudar-se els uns als altres és l'única opció a la vista.

 

L'Auditori de Torrent tanca la seua programació per a aquests dies festius amb “UNA GATA SOBRE UNA TEULADA DE ZINC CALENT”. Aquest clàssic de Tennessee Williams, conegut pel gran públic gràcies a la pel·lícula de Richard Brooksprotagonitzada esplèndidament per PaulNewman i Elizabeth Taylor, és un intens drama familiar, transmès de forma sincera i profunda, i al mateix temps amb aqueix sentit de l'humor que ens fa riure en moments profundament dramàtics. Aquesta versió, interpretada per Juan Diego, Andreas Muñoz i Begoña Maestre, i dirigida per Amelia Ochandiano, cerca commoure a l'espectador, parla de conflictes universals i eterns com la mort, la mentida, el sexe, la repressió, l'homosexualitat, l'ambició, les frustracions, i tot el que ocorre davant una gran crisi dins del nucli familiar, lloc especialitzat des de fa segles a albergar grans tragèdies comHamlet, Macbeth, Bernarda Alba o Èdip. La funció serà el dilluns 9 a les 19 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.112.1

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.