Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 10:09:54 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 03 de Octubre del 2017

Un comunicat de Ciudadanos enfada al col·lectiu faller

La formació taronja acusava a l'Ajuntament de permetre una torrà a pocs metres de la Torre durant el sopar de germanor de les falles del 50 aniversari

Una nota de premsa de Ciutadans ha sembrat la polèmica entre els organitzadors del sopar de germanor fallera amb motiu del 50 aniversari de 8 comissions de la localitat. En dita escrita, el portaveu de Cs acusava a l'Ajuntament de permetre una torrà a pocs metres de la Torre provocant desperfectes en la mateixa. La publicació d'aquesta informació va provocar discussions en les xarxes socials, fins i tot el restaurant encarregat de realitzar latorrà va mostrar el seu empipament davant aquestes acusacions i es defensava afirmant que els desperfectes i les taques del monument no havien sigut provocades per ells.

 

Aquesta polèmica ha provocat que el portaveu de la formació taronja, Enrique Campos, haja de demanar disculpes pel comunicat. La intenció en tot moment era valorar una ubicació mes adequada i mai desitgem que aquest tipus d'actes es prohibixen. Personalment vaig estar en l'acte i he de dir que va ser espectacular la forma en la qual es desenvolupe". "Entenem que és l'Ajuntament el responsable de situar les diferents zones de foc, per la qual cosa les distància en la qual es trobava de 3, 4 o 5 metres es va valorar que no estava suficientment allunyada. No existeix cap articule en la Llei del Patrimoni Valencià que ho prohibisca, tal com es comente en els mitjans, però si en el seu Articule 39 que es tinga especial en compte la seua màxima protecció en diferents formes".

 

I demana disculpes, "No vull que en cap moment la festivitat dels 50 Aniversari de les diferents Falles es veja entelada per aquesta notícia, doncs són els autèntics promotors de les festes de Torrent junt Moros i Cristians, Setmana Santa, etc". I finalitza afirmant que "solament desitge que si existeix un perjudicat siga la meua persona i mai un restaurant de la ciutat el qual he expressat personalment les meues disculpes pel que hem eixit els dos perjudicats amb aquesta nota de premsa".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.162.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.