Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 02 de Octubre del 2017
FUTBOL

Remuntada i victòria patida de l'Hispanic Torrent

Els últims deu minuts ha sigut un assetjament i enderrocament de les de Torrent, però fins al minut 36 no ha arribat el gol de Laura 2-1, en rematar un balon que no ha pogut retenir Maribel després d'un obús de Neus, amb el gol torrentino Carlos s'ha vist obligat a jugar amb portera jugadora però el resultat ja no ha variat

Es temia la visita de l'equip català, a causa que és un equip amb molt bons inicis de temporada, no obstant açò sol perdre manxa segons avança la temporada.  La trobada ha començat davant més d'un centenar i mitjà d'espectadors en la graderia i com era d'esperar les catalanes han eixit molt serioses i bé plantes en la pista. Les torrentinashan eixit a intentar imposar la seua llei des de l'inici, no obstant açò malgrat portar el pes de la trobada no trobaven la forma de perforar la meta de Maribel, la gran defensa visitant, els pals i Maribel han aconseguit evitar-ho, les xiques de Carlos també han disposat una ocasió claríssima que ha evitat Aida després d'una contra i un pal, així ha conclòs la primera meitat, amb empat a zero i no moltes ocasions de gol, cinc o sis per a les locals i un parell per a les visitants.

Després del descans les torrentinas han seguit assetjant la meta de Maribel i les hospitalàries seguien la seua línia de replegaments ràpids i eixides a la contra sent les primeres a ficar por al contrari amb el gol de Claudia 0-1 en el minut 23, les d'Angel s'han vist obligades a doblegar l'esforç per a remuntar el resultat el que han aprofitat les catalanes per a fer una altra contra i manar una pilota al pal, les locals han seguit amb el pes del partit i generant ocasions que de nou Maribel ha anat neutralitzant, a més Laura ha manat un altre balon al pal era un preludi del que estava per arribar en el minut 30 Romina ha aconseguit batre a Maribel 1-1, després del gol torrentí en una altra contra groga han tingut un un contra un que Berta a neutralitzat, els últims deu minuts ha sigut un assetjament i enderrocament de les de Torrent, però fins al minut 36 no ha arribat el gol de Laura 2-1, en rematar un balon que no ha pogut retenir Maribel després d'un obús de Neus, amb el gol torrentino Carlos s'ha vist obligat a jugar amb portera jugadora però el resultat ja no ha variat.

Bon partit el vist en el Anabel Medina, el millor la incertesa del resultat fins a la xiuletada final important i treballada la victòria torrentinadavant un grandíssim conjunt.
FITXA TECNICA
CEF HISPANIC: Aida, Lotis, Romi, Neus, Idoia(Berta, Ampa, Palan, Barbará, Inma, Laura, Paula). Entrenador: Angel Zurilla
GOLS: Romi i Laura.
AECS L´HOSPITALET: Maribel, M. Carmen, Claudia, Lara, Marina (Laura, Ariadna, María, López, Laia). Entrenador: Carlos Rom.
GOLS: Claudia.
COL·LEGIATS:
ARBITROS: Srs.: Sánchez Marín i Román Vallejo,CRONO: Mónica Fuentes. Col·legi valencià, arbitratge correcte, complex de xiular per l'intens del partit.