Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 02 de Octubre del 2017
CULTURA

La 45a Fira del Llibre s’inaugura a Torrent

Enguany, la fira s’ha muntat en la plaça de la Unió Musical i oferix un gran ventall d’activitats

la Fira del Llibre ja està oberta a tots. I el tret d’eixida ha sigut amb una actuació de Cucurucú Teatre. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Jesús Ros acompanyat per la regidora d’Educació, Patricia Sáez i gran part de la corporació municipal. Enguany, com a novetat, esta fira s’ha celebrat coincidint amb les celebracions del Nou d’Octubre. A este canvi de data s’ha sumat una nova ubicació, una decisió presa després d’atendre en diverses reunions les peticions dels llibreters i llibreteres de la ciutat. 

 

La plaça de la Unió Musical acollirà del 29 de setembre al 9 d’octubre esta esperada fira, que oferix moltes activitats i per a tots els públics. La regidora d’Educació, Patricia Sáez ha destacat que “esta fira està dissenyada perquè la literatura i la màgia de la lectura arribe a tots i totes. És per això que hem previst una programació destinada a escolars pels matins i, de vesprada es faran presentacions de diferents llibres”.  

 

La programació a més es completa amb un gran ventall d’activitats com actuacions teatrals, tallers i lectures... “intentant, sobretot, que el més xicotets es submergisquen en el món de la lectura i en gaudisquen” apuntava la regidora, Patricia Saéz. En la fira hi haurà tots els dies presentacions de llibres d’autors i autores valencians, per fer visible l’esforç actual i el treball dels escriptors i escriptores de la nostra Comunitat i del nostre poble, com Cristina Montesa o Conxa Chust. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.163.14.144

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.