Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 29 de Setembre del 2017

Jorge López, Policia Local de Torrent, participa en la *IRONMAN Barcelona

La competició, que inclou 9 hores de natació, ciclisme i ruta a peu, ofereix el premi d'aconseguir classificar-se per al Campionat del Món de *IRONMAN a Hawaii

 Aquest cap de setmana se celebra la competició IRONMAN Barcelona en la localitat de Calella. Un esdeveniment internacional en el qual s'han inscrit més de 3.000 persones, i en el qual participa el Policia Local de Torrent, Jorge López, que lluitarà per a aconseguir una de les places classificatòries per al Campionat del Món IRONMAN a Hawaii que se celebrarà en el 2018.

López s'enfrontarà a un circuit de durada de 9 hores i que inclou un recorregut de 3,8 quilòmetres de natació, 180 de ciclisme i 42,2 a peu. “La meua meta és aconseguir classificar-me per al mundial d'Hawaii; és la primera vegada que em presente, així que vaig a reconèixer el terreny i veure en quina situació em trobe respecte als altres competidors. Es tracta d'una prova forta en la qual hi ha una gran quantitat d'inscrits, però en la qual vaig a donar el màxim del meu mateix, com sempre”, ha destacat Jorge.

És la primera vegada que el valencià participa en aquesta competició de IRONMAN. López és un esportista que va començar fent atletisme amb 5 anys, i des de llavors ha estat entrenant i treballant per a aconseguir grans èxits, com el de l'any passat que es va convertir en el campió d'Espanya a Eivissa en la seua categoria. “Intente compaginar l'entrenament amb la meua vida laboral i familiar; solc dedicar entre 15 o 20 hores setmanals”, ha destacat el policia, que està molt il·lusionat en aquesta competició.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.212.93.133

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.