Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 27 de Setembre del 2017
SUCESSOS

Localitzen sana a una xiqueta de dos anys a l'interior del cotxe del seu pare furtat a Torrent

L'incident s'ha registrat sobre les 6.45 hores, quan una persona ha robat un cotxe a Torrent en que el seu interior hi havia una menor de dos anys

Agents de la Policia Nacional han localitzat a una xiqueta de dos anys a l'interior del vehicle del seu pare que havia sigut sostret en Torrent. La menor es troba en perfecte estat de salut, segons ha informat Prefectura. L'incident s'ha registrat sobre les 6.45 hores, quan una persona ha robat un cotxe a Torrent en que el seu interior hi havia una xiqueta de dos anys.

 

Després de donar l'avís, la Policia ha començat a cercar el cotxe i ho ha localitzat, transcorreguda una mitja hora, sobre les 7.15 hores, en el carrer Tomás Sala del barri valencià de Patraix. A l'interior del vehicle es trobava la menor, en bon estat, i sense plorar, i ha sigut traslladada a un hospital perquè li facen una revisió. Així mateix, la Policia ha traslladat al pare amb ella i es troben junts. La Policia està cercant a l'autor del robatori del cotxe i està investigant les circumstàncies en les quals s'ha produït l'incident.

 

"Socorro, socorro"

Van ser els crits angoixats del pare en veure com es portaven el seu cotxe amb la seua filla a l'interior. Els crits van despertar a alguns veïns del carrer Jesús escaira carrer València on van succeir els fets. Sembla ser que el pare, havia deixat el cotxe en marxa amb les claus en el seu interior, la qual cosa va facilitar el treball del lladre.

 

L'home havia entrat al forn de la cantonada un moment i el lladre no es va adonar que hi havia una menor en el seu interior ja, encara que una de les finestretes posteriors estava baixada, l'altra estava tintada. Segons un testimoni, l'home que va sostraure el cotxe és de raça negra. La policia també va informar dels fets a la mare de la xiqueta, ja que la dona resideix en una altra localitat i no estava a Torrent quan va ocórrer el succés. Afortunadament el succes ha finalitzat feliçment i tots dos descansen encasa després de la malhora que varen passar. 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.0.25

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.