Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 22 de Setembre del 2017

Costa finalista en tres categories de la nova radiotelevisió autonòmica

El regidor socialista ha obtingut la màxima puntuació en els departaments de Cap de Serveis de Programes, sotsdirecció de continguts i sotsdirecció de programació

Mancant l'entrevista personal, últim pas del procés de selecció, el regidor socialista, Alfred Costa, ha obtingut la màxima puntuació en els llocs de Cap de Serveis de Programes, sotsdirecció de continguts i sotsdirecció de programació. En les tres categories d'aquesta llista provisional ha obtingut 23,26 punts, mentre que el segon amb major puntuació ha obtingut 18,63 en el lloc de sotsdirecció de continguts, 18,97 en el de Cap de Serveis de Programes i 18,97 en la sotsdirecció de programes. 



Quan es va obrir la convocatòria, eren els propis candidats els que apuntaven els seus mèrits. En la primera fase, els primers llocs en les borses van ser per als extrabajadores de la desapareguda RTVV. En la segona fase, la de presentació de la memòria, l'ordre de les llistes va canviar deixant l'equip de la directora general Empar Marco en els llocs d'eixida. Ara, després de la rebaremación i mancant l'última fase, l'entrevista personal, Alfred Costa ha obtingut la màxima puntuació. El passat 30 d'agost es coneixia la noticia i Costa optava a una de les places sotsdirecció de programació en tercer lloc, sisè en la llista de sotsdirecció de continguts, i en la prefectura de servei de programes era el setè de la llista.Si finalment Costa ix de l'executiu local, l'alcalde Jesús Ros haurà de acomenter obligatòriament una remodelació, en la qual aprofitarà per a fer canvis. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.73.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.