Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 21 de Setembre del 2017

Arriba la Fira del Llibre amb les celebracions del Nou d’Octubre

Diversos col·legis de Torrent visitaran la fira en horari de matí per a participar en diferents activitats. Durant tots els dies es presentaran llibres d’autors valencians

El dia 29 de setembre s’estrena la Fira del Llibre, enguany amb canvi de data i d’ubicció, ja que tindrà lloc a la plaça de la Unió Musical. Després de reunir-se amb els llibreters i llibreteres i d’atendre les seues peticions, es va decidir este canvi, que ha permés que es puguen crear activitats noves tant per a adults com per a xiquets. Un total de 12 casetes mostraran una gran varietat de llibres, acompanyats d’activitats.

 

“Hem creat un calendari cultural molt interessant. El nou emplaçament crearà un trànsit més fluït de públic i famílies, la qual cosa augmentarà el nombre de persones usuàries en la fira”, ha declarat la regidora d'Educació, Patricia Sáez.

 

Els escolars estaran presents en la programació matinal, que inclou una gran varietat d’activitats. Diferents col·legis visitaran la fira i podran gaudir de contacontes i visites a la biblioteca. “L'objectiu d'estes visites és que els xiquets coneguen la biblioteca de l’edifici Metro i descobrisquen la manera de tindre al seu abast una gran quantitat de llibres per a llegir”, ha assenyalat la regidora.

 

Una altra novetat en l’edició d’enguany és la presentació de llibres d’escriptors i escriptores valencians durant tots els dies, amb la qual cosa es pretén fomentar el treball i esforç dels autors valencians i donar a conéixer la seua obra. Tres dels deu autors que presentaran el seu treball són de Torrent.

 

La Fira del Llibre estarà des del dia 29 de setembre fins al 9 d’octubre. L’horari serà de 10.30 h a 13.30 h i de 17.30 h a 21.00 h. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.213.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.