Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 21 de Setembre del 2017
MEDI AMBIENT

TorrentBici renova la seua flota amb 135 bicicletes repartides per tota la ciutat

Les principals característiques que presenten les noves bicicletes és que són anticorrosives, antioxidants i més robustes, la qual cosa es tradueix a major seguretat per a l'usuari ja que a més són antirobatoris

Coincidint amb la Setmana Europa de la Mobilitat, ha tingut lloc la presentació de la nova flota de bicicletes del servei Torrentbici. Una renovació que ha sigut prioritària per a l'àrea de Seguretat Ciutadana amb l'objectiu d'oferir un servei més segur al ciutadà. Després de vuit anys, s'ha aconseguit la millora d'aquest servei, la qual cosa suposa una remodelació total de la seua flota amb 135 bicis noves que estaran repartides per les 19 estacions al llarg de la ciutat. A més, se sumisca la novetat que aquestes bicis seran compatibles amb els estacionaments de la comarca i estacions de València ciutat.


El regidor de Mobilitat, José Antonio Castillejo, ha recalcat en la presentació que “volem fer una ciutat més sostenible i, un pas per a arribar a açò, és aconseguir que la bici es convertisca en una forma de desplaçament fonamental per als usuaris”.  Les principals característiques que presenten les noves bicicletes és que són anticorrosivas, antioxidants i més robustes, amb la qual cosa podran suportar un gran ús. Quant a millores tècniques: canvi integrat, fre de disc posterior, cistella, llum dinamo en buje, sellons ergonòmics, i guardabarros més segur per al rodatge de la roda.

 

Tot açò es tradueix a major seguretat per a l'usuari sense deixar de costat la seua estètica modernitzada. Les bicicletes antigues es lliuraran al col·lectiu Soterranya on s'encarregaran de reparar-les perquè es puguen donar a gent sense recursos. Torrent va ser una ciutat pionera quan en 2009 es va unir al servei de model públic de bici. En 2015 es van comptabilitzar prop de 13.500 usos i en 2016 es van superar totes les xifres amb quasi 16.000 viatges, i per a enguany es preveu millorar aquesta quantitat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.59.163

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.