Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 18 de Setembre del 2017

‘Despega’ el Congrés Internacional de Teledetecció a Torrent

Durant aquestes 5 jornades del '5th Internacional Symposium Recent Advances in Quantitative Remote Sensing' es posaran en comú els desenvolupaments metodològics de teledetecció, i es debatrà i intercanviaran experiències

Aquest matí L'Auditori de Torrent ha donat el tret d'eixida al '5th Internacional Symposium Recent Advances in Quantitative Remote Sensing'. L'alcalde Jesús Ros acompanyat de diversos membres de l'equip de govern, ha acudit a la jornada inaugural del congrés per a donar la benvinguda als participants vinguts de tot el món, entre ells l'astronauta espanyol Pedro Duque. A més, l'alcalde ha volgut donar les gràcies als organitzadors per “convertir Torrent durant uns dies en la capital de la teledetecció, en una referència per al treball en l'àmbit del medi ambient i la tecnologia”.
 
El catedràtic torrentí i director de la Unitat de Canvi Global i president del congrés, José Antonio Sobrino, ha pronunciat el discurs inaugural que donava pas als congressistes. Durant aquestes 5 jornades, en representació de les comunitats i agències científiques i espacials més importants del món com la NASA o l'Agència Espacial Europea es posaran en comú els desenvolupaments metodològics de teledetecció, i es debatrà i intercanviaran experiències.
 
El congrés acabarà amb una sessió de conclusió general preparada pels presidents i participants de cada període de sessions i en les declaracions de conclusió es posarà l'accent en els punts clau de les presentacions i s'esbossaran les tendències dels futurs programes de recerca.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.125.2

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.