Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 15 de Setembre del 2017
URBANISME

Gómez Ferrer reestablece la circulació al tràfic després d'acabar les obres

L'execució ha consistit en una ampliació de la xarxa pluvial, mitjançant un nou col·lector, la qual cosa solucionarà el problema d'inundació i embassada que patia el carrer davant situacions de pluges torrencials

El carrer Gómez Ferrer ha tornat a la normalitat, a primera hora d'aquest matí, quan s'ha restablit el tràfic per als vehicles en finalitzar les obres de l'ampliació de la xarxa pluvial i millora del drenatge del tram Gómez Ferrer amb l'encreuament de Sant Tomás. L'ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Aigües de l'Horta, va iniciar les obres durant la segona quinzena d'agost, consistents en una ampliació de la xarxa pluvial mitjançant un nou col·lector d'1.000 mm de diàmetre i 160 metres de longitud. La regidora d'Urbanisme, Inma Amat, ha assenyalat la importància d'aquesta execució amb la qual “es pretén aconseguir millorar la qualitat de Gómez Ferrer i evitar les inundacions i embassades que es produïen davant situacions de pluges torrencials, ja que existeixen alguns punts en els quals es produïen embassades d'aigua. Aquesta situació era problemàtica i incomoda, tant per als vehicles com a vianants”. 
 

L'obra, que s'ha executat en dues fases, ha consistit a instal·lar un nou col·lector pluvial pressupostat en 230.000 euros, a més d'augmentar els sistemes de captació en el propi carrer en el menor temps possible, eliminar el problema d'embassades i augmentar la seguretat vial de la ciutadania. “Quan planifiquem les obres, ho vam fer pensant a desenvolupar-les amb la màxima promptitud possible, per a molestar el mínim als veïns i veïnes de la zona, així com al tràfic, que ha sigut reestablecido avui a primera hora del matí. A més, s'han pintat els passos de vianants i les línies de les zones d'estacionament”, ha destacat Amat.
 

Cal recordar que el passat any ja es van dur a terme diverses adequacions en els carrers Sant Tomás, Almeria i Andorra; on es va renovar el sistema de clavegueram dels carrers i es va executar el sistema separativo. Amb aquestes mesures es facilitarà la connexió de col·lectors pluvials secundaris dels carrers adjacents, la qual cosa evitarà que davant els pròxims episodis de pluges torrencials el carrer Gómez Ferrer no present embassades ni inundacions i el tràfic i els vianants puguen circular amb tota normalitat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.234.230

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.