Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 13 de Setembre del 2017

Els col·legis de Torrent es reuneixen per a conèixer les activitats educatives programades per l'ajuntament

L'alcalde Jesús Ros i la regidora d'Educació, Patricia Sáez, han rebut als directors i directores dels col·legis de la ciutat per a valorar la situació educativa per al curs 2017-2018

La sala de plens de l'Ajuntament de Torrent ha acollit aquest matí la reunió de benvinguda als directors i directores dels centres educatius de la ciutat. L'alcalde Jesús Ros, acompanyat de la regidora d'Educació, Patricia Sáez, i l'Inspector Educatiu, Rafael Clarí, han rebut als assistents per a desitjar-los un bon inici de curs. 

 

La reunió s'ha iniciat amb la valoració de la situació educativa actual i el desenvolupament de tots els projectes que estan programats per al curs 2017-2018, així com subvencions o diferents activitats. Un dels temes importants que s'han tractat ha sigut la  XXXI Trobada d’Escoles en Valencià que acollirà Torrent el pròxim any.  “La Trobada és un gran moment per a tota la comunitat educativa torrentina; per açò demanem la col·laboració de tots els col·legis, que s'impliquen en aquest important projecte ple d'activitats i obert a la participació de tot el professorat i alumnat”, ha declarat Sáez.

 

A més, s'han destacat les pròximes activitats marcades en el calendari torrentí com: la Setmana de l’Agricultura, la de la mobilitat o la Fira del Llibre; que  enguany ha canviat de data i ubicació per a augmentar la interactivitat amb el públic. La plaça de la Unió Musical acollirà aquesta gran mostra de llibres durant les festivitats de la setmana commemorativa del 9 d’Octubre, des del dia 29 de setembre al 9 d'octubre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.61.16

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.