Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 06 de Setembre del 2017
PRESSUPOST 2018

Els socialistes tornaran a negociar un pressupost per a 2018

Amb els pressuposts prorrogats des de 2016 el govern encapçalat per, Jesús Ros, ja ha elaborat el primer esborrany del 2018 que serà aprovat a principis d'octubre per a després començar a negociar una vegada més amb l'oposició

Torrent continua amb els pressuposts prorrogats de 2016 però el govern socialista no perd l'esperança i l'alcalde, Jesús Ros, ja té damunt la taula un primer esborrany dels comptes de 2018. Aquest document serà aprovat a principis d'octubre per poder començar a negociar amb la resta de grups de l'oposició i poder aprovar el pressupost de 2018. L'any passat les reunions que es varen produir a finals de 2016 entre govern i oposició per poder aprovar el pressupost no varen eixir bé i l'Ajuntament ha hagut de treballar amb el pressupost de 2016 prorrogats. Això ha provocat que aquest any la gestió municipal haja sigut més complicada, en paraules del màxim edil, Jesús Ros.
 

En març de 2017 l'assemblea de Compromís va votar no al pressupost després de les negociacions que varen mantenir amb el govern de Ros. La seua decisió la varen recolzar en què la gestió realitzada que no ha suposat un canvi substancial en les polítiques dutes a terme en legislatures anteriors, tant les aplicades pel Partit Popular com anteriorment el mateix PSOE. El PP també va anunciar el seu vot negatiu als pressuposts com també Ciudadanos i Guanyant Torrent. Ara comença un nou procés de negociació entre govern i oposició per a veure si Torrent té un nou pressupost o continua treballant amb el de 2016.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.145.82.104

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.