Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 05 de Setembre del 2017

La Policia Local investiga la brutal pallissa un gos que va aparèixer en un contenidor

Els agents sol·liciten col·laboració ciutadana per a donar amb el parador de l'agressor que va propinar una pallissa a Bodi, i després ho va tirar a un contenidor

Divendres passat va morir un gos anomenat Bodi, després de la brutal agressió que va patir a Torrent per part d'un agressor o agressors, per la qual cosa la Policia local ha emprès una recerca i ha explicat que, "el departament del Seprona s'ha posat a treballar per a donar amb el parador de l'agressor. Demanem la col·laboració ciutadana que ens puga aportar informació sobre aquest cas".


Tot va ocórrer quan un torrentí va trobar fa uns dies a l'animal "tirat en un contenidor de brossa, embolicat en paper i ficat en un cabàs ple de sang. Li havien pegat una pallissa de mort. En traure-ho ho trobem amb la mandíbula totalment trencada, la llengua perforada. No podia moure's i estava en estat de xoc". Aquest veí comenta que desconeix el temps que va passar en aqueix estat, però presentava símptomes d'hipotèrmia, degut les baixes temperatures i la pluja dels passats dies i era a punt de morir. L'animal va ser posat en mans d'un equip de veterinaris, però finalment va morir divendres passat.


De moment la col·laboració ciutadana ha fet que es moga per xarxes socials la recollida de signatures i ja han signat més de 16.000 persones, que demanen "a les autoritats competents de Torrent (Ajuntament, Policia Local...) i a Seprona València la màxima implicació en aquest cas extrem de brutalitat i maltracte animal".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.96.61

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.