Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 04 de Setembre del 2017
CULTURA

El CIJ presenta la seua programació per a joves

Foto còmic, caracterització i maquillatge especial, doblatge de pel·lícules, taller de radi i taller d'insectes robòtics, són les activitats que s'oferiran a partir d'octubre. Una àmplia programació per als diferents gustos i interessos, en les quals els més joves aprendran al mateix temps que passen un matí divertit amb els seus companys i monitors

El Centre d'Informació Juvenil ja ha anunciat l'obertura del termini de sol·licituds d'inscripció als tallers dirigits a xics i xiques de 12 a 16 anys. A partir del divendres 8 de setembre, els joves de Torrent podran inscriure's en els tallers que s'impartiran els dissabtes de 10h a 13h en el CIJ.
 

Foto còmic, caracterització i maquillatge especial, doblatge de pel·lícules, taller de radi i taller d'insectes robòtics, són les activitats que s'oferiran a partir d'octubre. Una àmplia programació per als diferents gustos i interessos, en les quals els més joves aprendran al mateix temps que passen un matí divertit amb els seus companys i monitors. 

 

El CIJ també va engegar a principis d'aquest mes el 13º Concurs de fotografia TorrentJovedirigit a joves entre 16 i 35 anys. Enguany, les fotografies han de tractar sobre l'esport i l'activitat física, podent presentar els participants fotografies soltes o una col·lecció de tres fotografies. Les bases poden consultar-se en la pàgina web del CIJ Torrent i el termini de presentació acaba el 14 d'octubre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.58.169

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.