Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 29 de Agost del 2017
FUTBOL

L'Hispanic cau davant l'Alacant en partit de preparació

Les torrentines han pagat l'alt sacrifici de la setmana i l'esgotament en les cames s'ha vist palpable en diferents fases del partit que unit a la major qualitat tècnica i física del subcampió d'Espanya obtenim el resultat final que il·luminava l'electrònic de 4-0.

L'equip torrentí s'ha desplaçat a Alacant en la vesprada del divendres 25 d'Agost per a enfrontar-se al subcampió d'Espanya de futsalfemení, l'Universitat d'Alacant. Les de Torrent han portat una setmana molt intensa de dilluns a dijous amb doble sessió d'entrenaments, per a concloure el divendres i jugar el seu primer partit de pretemporada abans de res un primera divisió i dels més grans del futsal nacional, les torrentines han pagat l'alt sacrifici de la setmana i l'esgotament en les cames s'ha vist palpable en diferents fases del partit que unit a la major qualitat tècnica i física del subcampió d'Espanya obtenim el resultat final que il·luminava l'electrònic de 4-0.

 

La veritat que les d'Angel han sigut un digne rival i de molta qualitat, que han vist com Ana Pi obria l'electrònic en el minut 5 per a les universitàries, han intentat recuperar-se, però Carmen ha tornat a ampliar la diferència en el minut 8 de tir creuat, les valencianes han seguit intentant-ho i quan millor estaven, l'altra Pi Marian ha fet el 3-0 de fort tret que ha donat a l'interior del travesser per a acabar en el fons de la porteria, les jugadores taronges han disposat de diverses ocasions per a escurçar diferències durant els primers 20 però tant Aida portera torrentina i exportera de la UA com Jennifer per les alacantines han fet grans parades, però amb el 3-0 s'ha arribat al descans.

 

Després del descans les de Torrent, sembla que se'ls ha vist més cansades en la trobada i les finalitzacions han sigut més escasses, mentre que les alacantines han jugat una mica més relaxades amb el resultat a favor, l'equip d'Ángel ha pagat l'esforç i la majoria de les jugadores torrentinas han acabat amb problemes musculars, tant Berta porteratoronja com Elena González per les universitàries han fet grandíssimes parades però Marian Pi en el minut 34 ha llançat un fort xut que ha pegat desafortunadament en una jugadora taronja batent accidentalment a la seua companya Berta encenent el 4-0 resultat amb el qual s'ha arribat al final de la trobada. El partit ha servit tant a Meravelles Sansano com a Angel Zurilla per a comprovar els inicis de pretemporada i anar acoblant a les seues noves jugadores.

 

FITXA TECNICA
UA ALACANT: Elena González, Carmen, Mónica, Lara, Elena García, Sara, Paula, Jennifer, Marian Pi, Ana Pi, Paola, Andrea. Entrenadora: Meravelles Sansano.
GOLS: Carmen, Ana Pi, Marian Pi 2
CEF HISPANIC: Aida, Carlota, Laura, Romi, Palanca, Empare, Pilar, Paula, Berta, Barbara, Neus, Idoia. Entrenador: Angel Zurilla.
COL·LEGIATS:
ARBITROS: Col·legi Alacantí.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.23.92.53

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.