Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 29 de Agost del 2017
SUCESSOS

Una festa d'aniversari flamenca acaba de matinada amb colps i puntades contra la policia

Dos policies van patir ferides de diversa consideració quan van acudir a una festa en una casa ocupada del carrer Santa Llúcia després de rebre queixes veïnals pel soroll cada vegada més fort en el carrer la matinada del dilluns

Dos policies locals van patir ferides lleus en ser agredits en la matinada del dilluns 28 d'agost per un grup de veïns del carrer Santa Llúcia que organitzaven una festa flamenta per un aniversari. Els fets van ocórrer quan els agents van anar a la festa després de rebre queixes veïnals. El cante i el ball es va perllongar diverses hores i alguns veïns van protestar cridant al 092.

 

Els agents ja havien acudit altres dues vegades eixa mateixa nit per a demanar als organitzadors de la festa que no feren tant soroll, però van fer cas omís. A la segona visita a les dues de la matinada, van denunciar a un dels organitzadors segons fons policials. A les tres, la jove de 20 anys i el seu xic, de 17 anys, van insultar als agents, els van amenaçar de mort i també van intentar propinar-los puntades, per la qual cosa els policies van reduir i van detenir a la parella per un delicte de desobediència. 

 

En eixe moment, un grup nombrós de veïns, amics i familiars dels arrestats van envoltar als agents i van tractar d'impedir la detenció. Dues patrulles més de la Policia Nacional van acudir també al lloc per a recolzar als policies locals. Dos joves van aconseguir obrir la porta del cotxe patrulla després d'obrir-se pas a colps i van intentar alliberar a la parella, però els policies ho van impedir. Aquests individus van fugir quan van veure que arribaven més patrulles policials, però van ser identificats pels agents.

 

Un d'aquests joves va propinar una puntada a un policia durant els disturbis i va causar danys en el portal d'un edifici del carrer València. Altres dos vehicles van patir desperfectes pels objectes que van llançar des de finestres i balconades. Mentre la parella era traslladada en un cotxe patrulla a la comissaria de Torrent, els joves detinguts van seguir insultant als policies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.225.255.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.