Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 25 de Agost del 2017

Detenen a dos homes després de robar 214 sabatilles en una tenda d'esports

Agents de la Policia Local han detingut de matinada en el carrer Gómez Ferrer a Torrent a dos homes de 26 i 32 anys, d'origen romanés, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en una tenda d'esports de la localitat de Sant Antonio de Benageber.

214 sabatilles esportives de diferents marques, dos pots de pilotes, 10 peces tèxtils, cinc elements per a empunyadura de raquetes, un walki de radi i una pota de cabra. Açò és el que li ha intervingut la policia local a dos homes, que han sigut posats a disposició judicial acusats de robatori. Els fets van ocórrer sobre les cinc de la matinada del dimecres quan els agents que realitzaven labors de prevenció en la ciutat de Torrent van observar una furgoneta amb matrícula estrangera mal estacionada damunt de la vorera amb una porta oberta i sense cap ocupant.

Immediatament els policies locals van intentar esbrinar la titularitat del vehicle i van observar una emissora encesa en la porta del conductor i una borsa amb uns triangles i una pota de cabra, per la qual cosa en infondre les sospites, van obrir el maleter trobant una gran quantitat de calçat i indumentària esportiva de primeres marques, a més d'una documentació d'un ciutadà romanés.

En aqueix instant els agents observen a un home eixint d'un immoble pròxim que al percatarse de la presència policial va tornar a entrar en el mateix, per la qual cosa es van dirigir cap al lloc per a entrevistar-se amb ell, manifestant-los que el vehicle era seu i que estava amb un amic descarregant la mercaderia que havia comprat a una altra persona sense precisar on ni com. Els policies locals van observar que també en el replà d'aquest immoble hi havia gran quantitat de material esportiu semi embolicat en mantes i al no poder aportar factura de tot açò els agents ho van intervenir a l'espera d'acreditar la seua propietat.

Després de realitzar diverses comprovacions van esbrinar que el material esportiu procedia d'un robatori amb força perpetrat aqueixa mateixa nit en una tenda d'esports de la localitat de Sant Antonio de Benageber, per la qual cosa una vegada localitzats van ser detinguts per la policía Nacional per un presumpte delicte de robatori amb força. El material intervingut després de ser reconegut pel propietari de la tenda li va ser lliurat. Els detinguts, un d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.210.237.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.