Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 25 de Agost del 2017

La hípica Las Palmas executa les obres en la rotonda i accés per a obtenir llicència

Després de prop d'un any d'obres, la Hípica Las Palmas, situada en la carretera CV-405 que uneix Torrent amb Montserrat, ha conclòs les obres dels accessos a les seues instal·lacions i que, a més, dóna servei a les prop de mig centenar d'habitatges de la colònia Las Palmas, amb el qual es millora la seguretat vial de la zona.

La Hípica Las Palmas és a punt de tancar un serial pel qual va ser a punt de tancar defintivamente les seues instal·lacions. Un decret d'alcaldia li imposa a la hípica la sanció màxima de 50.000 euros per mancar de llicència d'activitat i ordenava el tancament, però una sentència va veure desproporcionada aqueixa quantitat i la va rebaixar a 2.000 euros però va haver d'executar una obra per valor de més de 200.000 euros perquè se li concedisca la llicència d'activitat. 

Han sigut necessàries tres sentències a favor de la hípica i en contra de l'Ajuntament, iniciades en la passada legislatura, per a poder realitzar aquesta actuació com a pas previ a les obres necessàries per a adequar el recinte a la legislació vigent, entre elles un tancament cautelar que finalment la justícia va anul·lar.

En 2014 l'administració local li imposava una sanció de 50.000 euros, el màxim permès, per no complir amb la legalitat i exercir activitat sense la llicència corresponent, que el tribunal del contenciós administratiu va reduir a 2.000 euros, el seu grau mínim, amb imposició de les costes processals a l'Ajuntament i que, en breu, cobrarà la mercantil de les arques municipals.

L'activitat de la hípica continua com fins ara tot esperant iniciar les obres dins del recinte, amb la llicència del Consistori, entre les quals s'inclou la construcció de noves quadres i l'adequació de les instal·lacions a la normativa vigent

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.190.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.