Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 11 de Agost del 2017
MEDI AMBIENT

40 joves participen en el voluntariat ambiental vigilant els boscos

Aquest cap de setmana es clausura el Voluntariat Ambiental, una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Torrent en col·laboració amb el Centre Ambiental El Vedat en la qual han participat al voltant de 40 joves. La programació ha estat repleta d'activitats per a fomentar la conservació del Medi ambient, així com rutes de vigilància i formació per als i les assistents.

El Voluntariat Ambiental arriba a la seua fi. Els voluntaris i voluntàries han dut a terme treballs de conservació i rutes de vigilància en El Vedat i la Serra Perenxisa. A més, en l'edició d'enguany, el Voluntariat Ambiental ha col·laborat amb l'Associació de Veïns del Vedat, a la qual han donat mitja dotzena de cases per a ratapenades, insectes i dracs, realitzades pels propis voluntaris i voluntàries.

La regidora de Medi ambient, Inma Amat, ha visitat el Centre Ambiental per a donar l'enhorabona als i les participants i comprovar de primera mà el bon treball realitzat pel Centre Ambiental, i per tots i totes que, desinteressadament, dediquen el seu període estival col·laborant en activitats mediambientals de conservació i millora.

Els voluntaris i voluntàries han participat en tallers de suport per a tractar temes com la biodiversitat agrícola o el canvi climàtic. A més, s'ha cuidat i visitat horts d'acte conree, s'han realitzat cursos de etnobotánica i col·laborat amb la Escola d’Estiu, entre altres activitats.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.22.169

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.