Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 09 de Agost del 2017
SUCESSOS

Es trenca un turmell intentant escapar per una finestra de la comissaria

El detingut va ser traslladat a l'hospital després de patir un fort colp en caure des d'una altura d'uns sis metres al pati interior de l'edifici. El gran soroll va sobresaltar a les persones que estaven esperant aquest dimarts per a renovar el DNI, que van veure com una desena de policies van aparèixer de sobte per a capturar al fugitiu. 

Segons fonts policials, el detingut havia estat en diverses ocasions en aquesta mateixa comissaria. Pel que sembla, es trobava en la sala de detencions quan va aprofitar per a escapar per la finestra que es trobava oberta en estar avariat l'aire condicionat. L'home es va precipitar des de la finestra caent primer sobre una teulada i despres al carrer de darrere on hi ha un parc on va ser detingut per la policia.


Segons diversos testimonis, sobre les 13:45 es va escoltar un fort soroll, com de caiguda d'arxivadors o un moble gran, i no s'esperaven que fóra un fugitiu. “Estàvem alucinant. Primer vam veure cridar a la xica que fa els DNI que un detingut s'havia tirat per la finestra i van avisar al policia que va avisar a més reforços per a agafar-ho”, assenyala un d'ells, que recorda com un policia cridava que avisaren a una ambulància. En pocs segons eixiren fins a una desena de policies.


“Si arriba a caure directament al pati no ho explica”, compte Laura, que estava acompanyant al seu nuvi per a renovar el DNI com molts altres ciutadans. “Estic embarassada i no vaig voler ni mirar pel que poguera haver passat”. Finalment, segons ha confirmat el gabinet de premsa de la policia Nacional el detingut solament presenta un esquinç al turmell.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.160.243.44

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.