Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 07 de Agost del 2017

Torrent subvencionarà amb més de 80.000 euros la compra de llibres i material didàctic

Les famílies interessades podran sol·licitar les ajudes fins al pròxim 20 d'octubre. A més, es concediran ajudes de fins a 900€ a totes les associacions de mares i pares que ho van sol·licitar

L'ajuntament de Torrent, conscient de l'esforç econòmic que suposa cada any per a les famílies la compra de llibres i material didàctic, ha aprovat la convocatòria de beques per al curs 2017/2018. Més de 80.000 euros que seran repartits entre els alumnes i alumnes de la localitat, que van ser aprovats per la Junta de Govern Local el passat 24 de juliol. La regidora d'Educació, Patrícia Sáez ha destacat que "es tracta de facilitar a les famílies el començament del curs escolar i l'accés a l'educació en condicions d'igualtat".

Podran beneficiar-se de la subvenció els alumnes i alumnes d'Educació Infantil de segon cicle, amb ajudes de fins a 40 € per un import total de 22.000€. Els matriculats en Educació secundària obligatòria amb ajudes de fins a 40€ per un import total de 24.000€. També per a cursar estudis d'Educació d'Adults amb ajudes de 40€ per un import total de 3.000€ i per a estudis de música i dansa per un import total de 3.500€. Totes les famílies interessades poden sol·licitar aquesta subvenció fins al pròxim 20 d'octubre.

A més, pròximament es convocaran ajudes per a l'alumnat d'Educació Infantil de primer cicle de 0 a 3 anys. D'altra banda, la Comissió Qualificadora de subvencions, reunida també el passat 24 de juliol va proposar la concessió de subvencions en matèria d'Educació i es concediran ajudes als projectes presentats pels centres docents de la localitat en les modalitats de: adquisició de material didàctic, dotació de material bibliogràfic per a biblioteques escolars, experiències pedagògiques i realització d'activitats culturals i extraescolars. De la mateixa manera, també s'han concedit subvencions de fins a 900€ a les associacions de mares i pares que van sol·licitar les ajudes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.7.85

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.