Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 07 de Agost del 2017
EDUCACIÓ

Comencen les obres en La Encarnación

Aquest col·legi d'educació especial dirà adéu als barracons i comptarà amb una vintena d'aules, menjador, servei d'ambulatori i zona d'administració

Aprofitant l'aturada estival, aquesta setmana han començat a instal·lar-se els mòduls que acolliran de forma provisional a l'alumnat del Centre d'Educació Especial L'Encarnació mentre es realitzen les obres del col·legi programades per al pròxim curs. La Conselleria d'Educació va licitar durant el passat mes d'abril un contracte per 4,3 milions d'euros per a aquestes obres d'ampliació i adequació del centre d'educació especial, amb les quals s'eliminaran els actuals barracons en els quals estudiava l'alumnat. L'alcalde Jesús Ros ha assenyalat que es tracta de “una millora essencial en l'àmbit educacional de la ciutat que respon a una reivindicació històrica de la comunitat educativa, que retornarà la dignitat als alumnes i alumnes del centre”. 
 

Al llarg d'aquesta setmana s'han donat els primers passos del procés mitjançant la instal·lació de barracons provisionals en una ubicació alternativa, per a seguidament procedir a iniciar les obres en la part del solar ampliat. D'aquesta manera i durant el temps que duren les obres, els alumnes i alumnes del col·legi seguiran estudiant en els espais alternatius mentre es construeix. Una vegada acabat el solar s'iniciarà la construcció del nou edifici i la rehabilitació de l'actual. 
 

El nou centre comptarà amb capacitat per a 162 alumnes, un total de vuit aules per a escolars de tres a vuit anys, sis aules per a escolars d'entre nou i setze anys i cinc dirigides a estudiants des dels disset als vint-i-un anys. El col·legi també comptarà amb menjador i dues aules destinades a la iniciació professional, un servei ambulatori i una zona d'administració. La regidora de l'àrea d'Educació, Patricia Sáez, ha assenyalat que “aquestes obres suposen crear un centre que realment cobrisca les necessitats dels alumnes i alumnes amb diversitat funcional, generant un espai òptim per al seu desenvolupament educatiu i personal. Estem orgullosos que l'esforç i el treball que s'ha fet al costat del centre ja comence a ser una realitat”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.132.194

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.