Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 03 de Agost del 2017
SUCESSOS

La Guàrdia Civil investiga a la protectora que gestiona la recollida d'animals de Torrent

L'empresa que es troba situada en Vinarós ha sigut denunciada per "El Refugio" per un presumpte delicte de maltractament animal

La Guàrdia Civil investiga a la gossera 'El Corralet', de Vinaròs, per un presumpte delicte de maltractament animal. Els fets han sigut denunciats per la protectora 'El Refugio' davant el Seprona que, després de revisar les dades aportades flama a declarar com investigat a A.M.C., un dels amos de la gossera, com a presumpte autor d'un delicte de maltractament animal, enfrontant-se a penes de fins a un any de presó. En 'El Corralet', s'arrepleguen anualment milers de gossos i gats de quasi 50 municipis de la Comunitat Valenciana, entre ells els de Torrent. 
 

Voluntàries de l'associació 'El Refugio' van tractar d'adoptar a l'animal després de ser conscients de les suposades pràctiques irregulars de la gossera, i després d'alguns impediments i previ pagament de 60€, els va ser lliurat per 'El Corralet' en un crític estat físic: deshidratació, primesa extrema i dues ferides obertes molt profundes en les seues potes posteriors. 

 

Segons la protectora El Refugio, centenars de persones porten molts anys rescatant animals de 'El Corralet' en suposades pèssimes condicions de salut, previ pagament de 60 euros per a associacions i 100 euros a particulars per cada animal. Aquests pagaments es fan mitjançant transferències o en mà, al personal de 'El Corralet' en els diferents municipis i a més cobren als ajuntaments el servei de recollida, com és el cas de Torrent.

 

“En els més de 20 anys que porte protegint i defensant als animals, mai vaig conèixer un lloc on s'arrepleguen gossos abandonats i a més es venen gossos i gats de raça. El presumpte cas de maltractament de la gosseta 'Esperanza', suposadament podria ser la pràctica habitual amb els animals que arrepleguen” manifgestaNacho Paunero, president del Refugi en la pàgina de l'associació en facebook. 

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.10.137

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.