Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 02 de Agost del 2017
SUCESSOS

Un atracador intenta atropellar a un policia després d'assaltar dues gasolineres

Se li imputen altres dos atracaments comesos en un bingo de la localitat de Torrent en els mesos de juny i juliol. Amenaçava a les víctimes amb una pistola. Es va apoderar d'uns 2.150 euros

Agents de la Policia Nacional i Policia Local de Torrent han detingut a un home de 40 anys, d'origen espanyol, després de cometre un robatori amb violència i un altre amb força a Torrent i València, respectivament, amb un vehicle sostret moments abans. En la huída, va intentar atropellar a un agent de Policia Nacional en la localitat de Mislata i posteriorment va arremetre contra un vehicle de Policia Local a Torrent, per la qual cosa també se li imputen els delictes d'atemptat a agent de l'autoritat i seguretat vial. Els policies li consideren el presumpte autor d'altres dos atracaments comesos en un bingo de Torrent en els mesos de juny i juliol en els quals va sostraure uns 1.800 euros i un en grau de temptativa en una gasolinera de Paterna en la matinada de la detenció.
 

Els fets van ocórrer de matinada quan els agents van tenir coneixement de la sostració d'un vehicle en la localitat de Torrent amb el qual, pel que sembla un home havia atracat dos establiments, amb un arma de foc, un kiosco en aquesta localitat i una gasolinera a València, en els quals va aconseguir apoderar-se de 60 euros en un i dues caixes registradores amb uns 243 euros en l'altre. Durant la huída el sospitós al pas per la localitat de Mislata, va ser interceptat per una patrulla de Policia Nacional i en donar-li l'alt, va intentar atropellar a un dels agents, continuant la huída. En arribar a Torrent una patrulla de Policia Local li dió novament l'alt i el sospite va envestir amb el cotxe al vehicle policial i va intentar seguir la seua marxa.
 

Immediatament, el presumpte autor va abandonar el cotxe robat en un pàrquing proper i va emprendre la huída a peu, donant-li aconseguisca agents de la Policia Nacional i Policia Local quan intentava amagar-se, procedint a la seua detenció com a presumpte autor dels delictes de robatori de vehicle, dos de robatori amb violència i intimidació i un altre d'atemptat a agent de l'autoritat. Els policies li van realitzar un escorcoll de seguretat, així com una inspecció al vehicle on van localitzar una pistola de joguet i dues caixes registradores amb uns 243 euros i van esbrinar que aquest mancava de permís de conduir pel que també se li imputa un delicte contra la seguretat vial.

 

Com a conseqüència de les recerques, els agents li consideren el presumpte autor d'altres dos atracaments comesos en un bingo de Torrent durant els mesos de juny i juliol, en els quals es va apoderar d'1.837 euros i un altre en grau de temptativa en una gasolinera de Paterna que va realitzar moments abans de la seua detenció. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.222.113.28

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.