Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 31 de Juliol del 2017
SUCESSOS

Troben el cadàver de l'anciana desapareguda en Torrent

Vitelia Rualles va desaparèixer el passat 27 de juny i les primeres investigacions apunten a que la dona va morir d'inanició ja que el cos no presenta signes de violència

La cerca de Vitelia Rualles, la veïna de Torrent de 76 anys que portava desapareguda des del passat 27 de juny, ha finalitzat amb un trist desenllaç. El cadàver de l'anciana, en avançat estat de descomposició, va ser trobat anit per un agricultor en una zona pròxima a les vies de l'AVE als afores de la localitat. A l'espera de l'autòpsia, tot indica que la dona, que patia d'alzheimer, es va desorientar i va acabar morint per inanició per que el cos no presentava signes de violència. Més d'un mes després que la seua família alertara de la seua desaparició, el cadàver de Vitelia va ser trobat en una zona de difícil accés i que no és visible des de la carretera. Va ser un agricultor qui va descobrir el cos després de pujar a una zona elevada per a fer unes fotografies.
 

Encara que no es va trobar documentació amb la qual poder identificar el cos, les peces de roba coincidien amb les quals portava quan va desaparèixer. Fins al lloc es van traslladar agents de la Policia Local, de la Policia Nacional i la comissió judicial, que va procedir a l'aixecament del cadàver. Vitelia Rualles, de nacionalitat colombiana, residia amb la seua filla en el barri situat al costat de l'antiga estació de metro de Torrent. Després de dies d'intensa búsqueda, en la qual van participar agents de la policia, membres de protecció civil i gossos ensinistrats en la localització de persones, la família fins i tot va oferir una recompensa a qui tinguera informació sobre el seu parador. Per desgràcia, els pitjors presagis es van confirmar en localitzar el seu cadàver.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.84.155

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.