Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 20 de Juliol del 2017

La consellera de Sanitat, Carmen Montón, visita el Centre d'Especialitats de Torrent

L'alcalde ha reivindicat la necessitat d'un nou centre de salut en Parc Central. Per a la implantació dels equips de TAC i Ressonància Magnètica es va a construir una nova edificació en el solar contigu al centre sanitari

Amb motiu de l'ampliació de l'espai sanitari del Centre d'Especialitats de Torrent, situat en el carrer Sants Patrons, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, al costat de l'alcalde Jesús Ros, la regidora de Sanitat, Encarna Lerma, i diversos membres de la corporació municipal, han realitzat aquest matí una visita a les instal·lacions. El centre ampliarà la seua oferta sanitària mitjançant la implantació d'un nou servei de diagnòstic per imatge, que inclourà un TAC i un equip de Ressonància Magnètica (RM).

Per a la implantació d'aquest nou servei, es va construir una edificació en el solar contigu al centre sanitari, amb el que es comptarà amb una superfície total de 200 m2 en la planta baixa i 70 m2 en la primera planta. La nova construcció es realitzarà a dues altures i també es reformarà la planta baixa del centre actual. Per a prestar aquest servei es crearan tres sales diferenciades per equip: una sala d'exploració per al TAC i una sala d'exploració per a la ressonància magnètica, tots dos amb sala de control i sala tècnica. També es crearà una zona d'espera i una zona de cabines perquè els pacients puguen canviar-se.

"Després de les últimes reformes, aconseguim que el centre d'especialitats oferisca un servei innovador, de qualitat i a l'abast de tots els ciutadans i ciutadanes, que ja no han de desplaçar-se fins a l'Hospital General per a realitzar-se aquestes proves", ha assenyalat l'alcalde Jesús Ros, qui ha agraït a la consellera les actuacions que s'estan realitzant i ha aprofitat l'ocasió per a reivindicar la necessitat de la construcció del nou centre de salut en el Parc Central: "Els veïns i veïnes del Parc Central necessiten disposar d'un centre de salut, que millorarà l'assistència sanitària en aqueixa àrea, facilitant i acostant el servei mèdic a aquesta zona en la qual cada dia viuen més persones".

"El nostre objectiu és humanitzar l'assistència, personalitzar-la i acostar-la al ciutadà en la mesura del possible. La creació d'aquest servei de TAC i de ressonància magnètica en el Centre d'Especialitats de Torrent permetrà acostar aquestes proves als veïns d'aquesta àrea geogràfica, evitant el seu desplaçament a l'hospital o al centre de Campanar, com era habitual", ha explicat la consellera Carmen Montón.

En la visita també han estat presents el Secretari Autonòmic, Narcís Vázquez; el sotssecretari, Ricardo Campos; el director general d'Assistència Sanitària, Rafael Sotoca; i el director gerent del departament València-Hospital General, Enrique Ortega.

Aquestes actuacions se sumen a les realitzades l'any passat en el mateix centre, que va ampliar els seus serveis amb la creació de tres consultes d'exploracions complementàries i una sala d'extraccions. En les consultes es realitzen tècniques de tomodensitometria, ecografies, i retinografia i OCT (Tomografia de Coherència Òptica) en la qual es realitza l'exploració oftalmològica i telemedicina en retinopatia diabètica.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.175.180

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.