Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 22 de Abril del 2024 a les 13:29:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 12 de Juliol del 2017

Benestar Social posarà en marxa una targeta per comprar productes de primera necessitat

A finals d'any aquesta prova pilot començarà amb 450 persones que podran comprar aliments i productes d'higiene i neteja amb aquesta targeta de dèbit. Es repartiran una targeta per família amb 20 euros per persona i mes

Després de quasi 7 mesos de reunions de la comissió de Benestar Social, L'Ajuntament de Torrent ha ficat damunt la taula un nou projecte tret de les conclusions d'aquesta comissió on han participat partits polítics i associacions de la localitat. A final d'enguany l'Ajuntament posarà en marxa una targeta moneder que entregarà a un grapat de famílies, escollides pels tècnics municipals, amb la qual podran adquirir productes de primera necessitat, neteja i higiene en els comerços de la localitat, seran un total de 450 persones les que podran fer la compra amb aquestes targetes. Des de Benestar Social carregaran una vegada al mes 20 euros per persona en una targeta de dèbit que repartiran a cada família, "en total invertirem per començar més de 100.000 euros. L'objectiu d'esta nova iniciativa és donar autonomia i ajudar a l'organització a les famílies que malauradament han de demanar ajuda per la seua situació econòmica".
 

Aquesta prova pilot, ha sigut presentada per regidor de Benestar Social, Paco Carbonell, ha agraït a les entitats socials el seu treball dins de la comissió, que ha treballat al llarg de set mesos. El regidor ha aclarit que "el Punt d'Aliments no desapareixerà i va seguir funcionant i donant suport a quasi 1.500 persones. Afortunadament des de 2015 fins ara uns 3.000 usuaris han deixat de necessitar este servei". Carbonell ha volgut recalcar que "les famílies elegides han passat un examen exhaustiu per part de les tècniques de Benestar Social que han sigut els encarregats d'escollir les famílies que començaran a fer ús d'aquesta targeta.
 

"No és necessari el menjador social"

Finalment la promesa electoral que més controvèrsia va crear en la campanya electoral de 2015 no es complirà, "ara no és el moment i no és necessari" ha aclarit Carbonell. A més, el portaveu socialista, Andrés Campos, ha recalcat que "no deixem de complir amb el nostre programa electoral, ja que, l'objectiu d'aquest punt era analitzar i millorar l'ajuda assistencial de la localitat i això hem fet amb la creació de la comissió i la ficada en marxa de la targeta moneder".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.32.230

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.