Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 11 de Juliol del 2017

El club La Rabosa suspén el seu encontre de motos

En un comunicat mitjançant faccebook han demanat disculpes i han aclarat que ja han retirat la publicitat denunciada per Compromís i l'Ajuntament de Torrent que s'ha volgut desvincular de la trobada que cada any s'organitza per motiu de les Festes Patronals de la localitat

Finalment el grup Custom Rabosa s'ha vist obligat a suspendre la trobada anual de motos que anava a tindre lloc el 16 de juliol en Parc Central. Este encontre d'aficionats a les dues rodes ha segut protagonista d'una polémica gràcies a la publicitat de l'acte, que Compromís ha calificat de sexista. El grup des de el seu perfil de Facebook ha anunciat que "ha retirat la publicitat de l'acte "en prevenció i com a acte de bona fe de cara a les sòcies del Grup i de les dones del públic en general assistent, a les quals els puga haver ofès". A més demanen disculpes si "el fullet ha ferit la sensibilitat d'algú i ens disculpem públicament, ja que no era, ni molt menys, la nostra intenció".

 

Per totes aquestes raons i “com a mostra del nostre suport, queda suspès tot esdeveniment festiu en el qual poguera entendre's ofensa cap a la dona i vetlarem pel compliment dels deures i llibertats relacionats amb la política d'igualtat de gènere tan necessàries en aquests temps i que ens afecta a tots: homes i dones”. La suspensió es produeix hores després que l'ajuntament de Torrent anunciara que en cas de no retirar amb immediatesa tot material publicitari o promocional en el qual s'use la imatge de la dona de manera ofensiva procediria a retirar l'autorització per a la celebració de l'esdeveniment. I hores després que Dones amb Compromís per Torrent sol·licitara la retirada de la campanya de publicitat sexista.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.255.127

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.