Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 10 de Juliol del 2017

La Policia Nacional desmantella dues plantacions de marihuana i deté a cinc persones

Van intervenir un total de 895 plantes de marihuana. El xalet comptava amb un sistema de video-vigilància altament sofisticat

Agents de la Policia Nacional en operacions diferents han desmantellat dues plantacions de marihuana a Torrent, en un domicili i en un xalet, i han detingut a cinc persones d'entre 18 i 46 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública. Els agents van intervenir un total de 895 plantes de marihuana, aires condicionats, sistema d'extracció, llums calorífics, higròmetres, entre altres, una gran quantitat de Cogolls de marihuana secs, una pistola detonadora, un cotxe i uns 1.500 euros.


Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents, gràcies a la col·laboració ciutadana, que en un domicili de Torrent podria existir una plantació de marihuana. Durant les recerques, els policies van establir diversos dispositius de vigilància, en el transcurs dels quals van esbrinar la identitat del sospitós, així com que aquest conduïa un cotxe i mancava de qualsevol permís per a fer-ho.
Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar una entrada i registre en el domicili on van desmantellar un laboratori perfectament condicionat per al cultiu de pel que sembla marihuana situat en el garatge, així com van detenir al sospitós, a la seua parella i a l'oncle d'aquesta com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els agents van intervenir 392 plantes de marihuana, aires condicionats, sistema d'extracció, llums calorífics, higròmetres, entre altres. L'operació ha sigut realitzada per agents de la Comissaria de Torrent i de Burjassot.

Segona operació
Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents, gràcies a la col·laboració ciutadana, que en un domicili de Torrent podria existir una plantació de marihuana.
Durant les recerques, els policies van establir diversos dispositius de vigilància, que van resultar dificultosos, ja que el domicili comptava amb un sistema de video-vigilància altament sofisticat amb càmeres. Encara així, els agents van comprovar que hi havia una plantació de pel que sembla marihuana.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar una entrada i registre en el domicili on van desmantellar una plantació exterior de marihuana i van detenir a un matrimoni com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els agents van intervenir 503 plantes de marihuana, 16 caixes de grandària similar al de les taronges completes de Cogolls de marihuana secs, una pistola pel que sembla detonadora, un cotxe i uns 1.500 euros.

L'operació ha sigut realitzada per agents de la Comissaria de Torrent i GOES de la Prefectura Superior de Policia de València. Dels cinc detinguts, dos han passat a disposició judicial, mentre que la resta després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.230.162.238

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.