Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 10 de Juliol del 2017

Vicent Burguera i Vicente Simó, capitans de les festes de Moros i Cristians de Torrent 2017

Dissabte passat, l’Àgora de Parc Central va acollir l’acte de nomenament dels càrrecs de 2017. Els capitans estaran acompanyats per les alferes Concha Gallardó, de la filada Ballesteres, i Patricia López, de la comparsa Beduïns

Les festes de Moros i Cristians han donat el tret d’eixida amb el sopar de nomenament dels càrrecs de 2017, que es celebrà dissabte a l’Àgora de Parc Central.

 

Este acte marca oficialment el començament de les festes, que tindran lloc del 24 al 30 de juliol, on s’acomiadà els capitans i alferes de l’excerici 2016 i es donà la benvinguda a les persones que exerciran enguany estos importants càrrecs.

 

L’acte va començar amb un espectacle d’humor sobre la societat torrentina i la festivitat de Moros i Cristians, que féu passar una bona estona a tots els presents. Acte seguit, José Serer, capità moro, i Jose María Martinez, capità cristià de 2016, acompanyats pels alferes Raül Mil, de la filada cristiana Conqueridors, i José Garrigues, de la comparsa mora Abbassides, foren acomiadats, i tots recordaren este meravellós any, inoblidable i ple d’emocions, que han compartit representant la festivitat a la seua ciutat. Ara, entre bons records, passen el testimoni als capitans d’este exercici 2017.

 

Vicent Burguera Fernández, de la filada cristiana Comilitons, i Vicente Simó Benavent, de la comparsa mora Sumaly’s, foren nomenats capitans de 2017. Els dos estaran acompanyats en tot moment per les alferesies representades per Concha Gallardó Gordillo, de la filada cristiana Ballesteres, i Patricia López Navarro, de la comparsa mora Beduïns. Quatre filades que viuran enguany unes festes de Moros i Cristians molt especials.

 

L’Àgora de Parc Central va reunir totes les filades i comparses, acompanyats per familiars i amics, a qui els capitans i les alferes d’enguany agraïren la presència, el suport i l’ajuda incondicional en estos mesos de preparació.

 

L’alcalde Jesús Ros, que hi va assistir acompanyat pel regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, va dirigir unes paraules als presents, donà l’enhorabona als nous càrrecs i afirmà que “les festes de Moros i Cristians de Torrent són aquelles que omplin la ciutat de música i de xarangues, però sobretot de companyonia, ja que cada local fester, tant de moros com de cristians, és una casa per a tots.” L’alcalde féu entrega als capitans de 2017 de la medalla de la ciutat, mentre que el president de la FMCT, Daniel Català, féu entrega d’un detall als capitans i alferes de 2017, i els animà a gaudir d’este increïble any.

 

Seguidament, tingué lloc un sopar de companyonia i una revetla oberta al públic, a càrrec de l’orquestra Mito.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.232.169.110

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.