Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 07 de Juliol del 2017

José María Peiró, nomenat Doctor Honoris causa

El torrentí ha rebut la investidura en reconeixement per la seua labor docent i investigadora en el camp de la psicologia del treball i les organitzacions

El catedràtic de Psicologia Social i de les Organitzacions, José María Peiró Silla, ha rebut, per la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH), la investidura que li atorga amb el títol de Doctor Honoris causa. Peiró, natural de Torrent, compta amb una gran experiència, tant en l'àmbit de la recerca com en el de la docència, i està centrat en el camp de la psicologia del treball i de les organitzacions. Un dels temes més estudiats pel doctor és la inserció laboral de la joventut, i en el seu discurs d'investidura va tractar el tema de les transformacions viscudes en aquest camp en els últims anys, així com la funció desenvolupada per la psicologia en la promoció de la incorporació al treball dels joves.



José María Peiró, és en l'actualitat president de la Xarxa Europea de Catedràtics de Psicologia de les Organitzacions (ENOP), ha sigut president de la Internacional Association of Applied Psychology,així com de la European Federation of Work and Organizational Psychology. Així mateix, ha dirigit múltiples projectes de recerca finançats per la Comissió Nacional de Ciència i Tecnologia d'Espanya, del Programa Marque de Recerca de la Unió Europea i del Climate KIC de l'Institut Europeu de Tecnologia.


En la cerimònia celebrada el dimarts 4 va estar present l'alcalde Jesús Ros, i el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, que van felicitar al Doctor pel seu esforç, treball i dedicació, que s'ha vist recompensat amb aquest reconeixement.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.115.120

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.