Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 06 de Juliol del 2017

Èxit de participació en el Focus PIME Emprendimiento Horta Sud

L'Antic Mercat ha acollit aquest matí aquesta trobada empresarial on s'han compartit experiències d'èxit i s'han creat sinergies empresarials entre els participants

Aquesta demà l'Antic Mercat ha acollit el Focus PIME Horta Sud una trobada empresarial dirigida a PIMES i emprenedors de la comarca, l'estratègia competitiva de la qual és la innovació. Aquest esdeveniment ha reunit a ponents amb experiència en diferents sectors, i a emprenedors que cerquen innovar i trobar oportunitats de negoci. No ha volgut faltar a aquesta trobada empresarial l'alcalde Jesús Ros i Andrés Campos, regidor de l'àrea de Modernització i Gestió de Recursos, una jornada que potencia la dinamització del emprendedurisme a l'Horta Sud.

A les 9.30h ha començat aquesta jornada amb dos tallers:
-"Converteix les teues habilitats en un negoci d'èxit", a càrrec d'Ana Company, Directora de Fundació Florida Universitària; Gonzalo García, CEO de Carcrash; Diego Moya, CEO d'Entrenar-me i Daniel Eivissa, CEO de Aiudo, els qui han explicat als presents les claus que els van portar a l'èxit i els errors que han detectat en aquest dur camí del emprenedorisme.

-"Competències clau per a ser un líder d'èxit", a càrrec de Ricardo Almenar, Director, coach i consultor de lideratge i gestió del talent, qui ha realitzat un taller dinàmic i participatiu per a tots els presents.

A aquests dos tallers els ha seguit les ponències "Noves oportunitats empresarials: economia circular" i "Posiciona a la teua empresa usant el vídeo màrqueting". Els ponents de la primera ponència han sigut Francisco Ferrando, Cap de la Unitat Programes Europeus IVACE; Enrique García, Cap Unitat Comercial AINIA i Salvador Gil, Soci-fundador de Nightway.

El conferenciant Pepe Romera, ha sigut l'encarregat d'explicar als presents els beneficis i estratègies per a posicionar a les empreses utilitzant el vídeo màrqueting.

Finalment, Adriana Rubio, Directora Comercial de Dormitienda ha realitzat un speednetworking i Sergio Ayala, conferenciant, formador i motivador d'equips comercials ha dut a terme el plenari "Sense vergonya", sobre com augmentar la cartera de clients millorant el mètode de treball.
Aquesta trobada ha reunit avui a tot un ecosistema empresarial creant una atmosfera idònia per a la generació de sinergies empresarials entre els participants i afavorint el networking entre aquests.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.142.128

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.