Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 30 de Juny del 2017
COMERÇ

Torrent es prepara per a la Nit Oberta

A més el Pàrquing de la Pz Moralets - Av al Vedat, també s'uneix a aquesta nova edició de Nit Oberta, oferint una promoció especial durant aqueixa nit. Per a açò qualsevol persona que acudisca al Pàrquing, abonarà tan sol 1€ per l'aparcament del seu cotxe durant tota la seua estada des de les 19h oferint d'aquesta forma la possibilitat de comprar còmodament durant tota la nit

Falten hores per a poder gaudir de l'esperada NIT OBERTA donant pas al començament de les rebaixes d'estiu 2017 per part dels nostres comerços. A més hi haurà moltes ofertes, animació, degustació i sorpreses de tot tipus tant dins com fora dels propis locals dels comerços, tot açò des de les 19:00 fins a les 00.00 h i que per descomptat, no us podeu perdre! Des de les 20:00 fins a les 23:00h. es realitzaran espectacles d'humor en directe amb quatre monologuistes sent aquests Patrícia Espill, Carlos Amador, Decopivolta i Pepa Cases. La seua ubicació serà al llarg de l'Avinguda Al Vedat (a l'altura d'Av. Al Vedat núm. 6, 30, 95 i 106).Gaudirem de les exhibicions de Kangoo a càrrec d'Esports Bacete (en la Plaça Major i Av. Al Vedat 88) i de dansa per Art i Ball (en l'Av. Al Vedat 133).
 

A les 00:15h en la Plaça Unió Musical la nit finalitzarà amb un gran espectacle de monòlegs en el qual actuaran diversos monologuistes reconeguts com són Eva Cabezas, Maru Candel i Maria Juan. Des de les 19:00 fins a les 22:00 dos trens turístics totalment gratuïts realitzaran dos recorreguts diferents. Un dels recorreguts tindrà el seu inici en la Plaça Major i l'altre en la Plaça Amèrica. A més el Pàrquing de la Pz Moralets - Av al Vedat, també s'uneix a aquesta nova edició de Nit Oberta, oferint una promoció especial durant aqueixa nit. Per a açò qualsevol persona que acudisca al Pàrquing, abonarà tan sol 1€ per l'aparcament del seu cotxe durant tota la seua estada des de les 19h oferint d'aquesta forma la possibilitat de comprar còmodament durant tota la nit.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.129.100

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.