Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 28 de Juny del 2017

L'Ajuntament adjudica les obres del complex esportiu La Cotxera

L'empresa adjudicatària haurà de posar en marxa 28 treballs de millora que retornaran la normalitat a la instal·lació esportiva

L'Ajuntament signa el contracte d'adjudicació de les obres del complex esportiu La Cotxera, es tracta de “un dels assumptes prioritaris en el qual el consistori torrentino ha treballat durant tot l'any i que ara fa un pas més perquè els usuaris puguen gaudir de tota l'activitat de la instal·lació amb normalitat” indica el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos. Demà concretament se signarà el contracte d'adjudicació en un concurs que l'auditoria de danys va fixar en 95.440 euros i finalment la licitació ha sigut per 84.440 euros.

 

Es realitzaran un total de 28 actuacions detectades després de l'estudi de danys que va tenir un cost de quasi 6.000€. Aquestes actuacions a realitzar inclouen la instal·lació elèctrica, climatització o lampisteria entre unes altres. De totes les reparacions, s'ha detectat que 20 d'elles són degudes a la falta de manteniment en l'anterior etapa d'activitat de la instal·lació. En el termini de quinze dies naturals com a màxim, explicats a partir de la data de formalització del contracte haurà de realitzar-se el replanteig i estendre's l'acta relativa al mateix.

 

La durada de les obres s'estima en 3 mesos aproximadament des de l'inici de les actuacions. Quant a la gestió de la instal·lació el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos ha destacat que "s'està treballant en un model de gestió directa però amb la formula de prestació de serveis"

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.254.94

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.