Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 28 de Juny del 2017
ECONOMIA

Torrent acull una jornada per a emprenedors i pimes

El pròxim 6 de juliol, la sala multiusos de l'Antic Mercat acollirà la Focus Pime i Emprenedoria enfocada i dirigida a xicotetes i mitges empreses i a emprenedors de tota la comarca amb accés gratuït

L'Antic Mercat serà escenari d'unes jornades dirigides a pimes i emprenedors dijous que ve 6 de juliol. La Focus Pime i Emprenedoria té com a objectiu generar sinergías entre els participants i afavorir el netwoking, promoure la coordinació entre entitats que donen suport a les pimes i els emprenedors i presentar tot tipus de solucions per a les xicotetes empreses en l'àmbit de la digitalització, innovació, creixement o finançament.

 

La trobada de Torrent serà el segon d'aquestes característiques enguany després del celebrat aquesta setmana a Elx. Aquests tallers estan pensats per a negocis ja en marxa com para els que encara estan en procés. Està previst l'organització de jornades Focus a Ontinyent, Sagunt, Villar del Arzobispo, Xàtiva, Utiel, Gandia i Alcoi. Per a assistir a aquestes jornades que duraran un matí cal inscriure's, de forma gratuïta, entrant en la pltaforma www.focuspyme.com. 
 

La trobada de Torrent se celebrarà durant tot un matí i comptarà amb xarrades i tallers de forma paral·lela perquè els assistents acudisquen al que més li interessa en aqueix moment. El programa arrancarà a les 9.30 amb la ponència "Converteix les teues habilitats en un negoci d'èxit", a càrrec de tres CEO d'empreses i de la directora de la Fundació Florida Universitària Ana Company.

 

A la mateixa hora, Ricardo Almenar, director tècnic i coach, parlarà de "Competències clau per a ser un líder d'èxit". De 10.30 a 11.30 hores es disertará sobre "Noves oportunitats empresarials: economia circular i fons europeus" i "Posiciona la teua empresa utilitzant el vídeo màrqueting", per Pepe Romera. Adriana Rubio, de Dormitienda, abordara d'11.30 a 12.30 el Speednetworking; mentre que Sergio Ayala, motivador i formador, tancarà la jornada amb "Ven tot el que vulgues".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.143.4

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.