Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 27 de Juny del 2017

Torrent acull les finals del Campionat Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés

Els dies 1 i 2 de juliol se celebra, en el trinquet José María Veguer, les finals d'aquest campionat en les categories corresponents a escoles i trinquets.

La setmana passada es va presentar les finals de la 42º edició del Campionat Autonòmic de Galotxa Gran Trofeu El Corte Inglés, en les categories corresponents a escoles i trinquets. Torrent acollirà les finals d'aquest campionat que se celebrarà els dies 1 i 2 de juliol en el trinquet José María Veguer, situat en el carrer València número 34.

La presentació va comptar amb l'assistència del responsable de comunicació i relacions externes del Tall Engonals, Pau Pérez Rico; el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán; el Coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner i de la regidora d'Esports de Torrent, Nadia Marín. "En uns pocs anys hem recuperat la pilota a Torrent, i aquestes finals sempre seran molt bé acollides en el nostre trinquet. La nostra ciutat vol ser un municipi pilotari, mitjançant la difusió i promoció dins del món de les falles i l'escola local", va destacar la regidora.

Dos equips torrentinos jugaran aquest cap de setmana per alçar-se amb la victòria; el CPV Trinquet Torrent A, que s'enfrontarà al CPV Alfara d'Algímia en la final Primera, el dissabte a les 19 h. I el diumenge a la mateixa hora, se celebrarà la final Tercera amb el Torrent C i el Riba-Roja B.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.154.151

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.