Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 26 de Juny del 2017
IGUALTAT

Les activitats de la Casa de la Dona finalitzen amb l'estiu

Cultura, formació, esport o salut són algunes de les matèries en què es basen aquests cursos, sempre orientats cap a la igualtat

La Casa de la Dóna ahir va donar per finalitzat aquest curs, un curs en què gràcies al consistori torrentino a través de la delegació de polítiques d'igualtat i de la dona s'han impartit diferents activitats en matèria de cultura, formació, esport o salut. Totes elles basades en el foment de la igualtat. Durant l'acte, van tenir lloc diverses actuacions com: Grup de teatre “Solituds”: primera representació anual d'aquest grup que va començar a funcionar al setembre amb una obra molt íntima i reivindicativa basada 4 històries de dones. Amb aquesta frase tan impactant va acabar l'obra amb un aplaudiment massiu de les i els assistents:el meu cos com a lloc de resistència, el meu cos com a lloc de resistència, i a la meua qui em cuida!

 

Cor de veus per la igualtat, nova activitat creada per les associacions de dones del municipi que el seu objectiu és canviar les lletres de cançons conegudes, per lletres feministes i reivindicatives de la dona. Zumba: Els xiquets i xiquetes del taller van posar en peus a tot l'aforament amb el ball que van representar , un exemple d'oci compartit entre tots dos sexes demostrant que xics i xiques poden gaudir de les mateixes activitats sense diferències per pertànyer a un sexe o a un altre. També va ser un exemple d'igualeu en cercar una cançó del tipus reggeton sense connotacions masclistes
 

A més es va poder contemplar en una exposició amb els diferents treballs realitzats durant l'any com: "Aquarel·les", taller de dibuix artístic. “Nosaltres que ens estimem tant”, exposició fotogràfica creada per les pròpies participants del club de lectura a partir del llibre del mateix nom i Marcela Serrano que narra la història de 4 dones xilenes, des de la fi de la dictadura de Pinochet fins a l'actualitat. La suma de moltes dones que hem conegut durant la nostra vida i que materialment habiten en nosaltres. 

 

Els treballs de punt de ganxo modern i bolillos també van tenir el seu lloc en aquesta exposició. La regidora d'Educació, patrícia Sáez i la regidora de Joventut, Nadia Marín van voler compartir aquesta fi de curs amb tots i totes en la Casa de la Dóna. La vesprada es va completar amb la projecció de diversos videos sobre tallers que es realitzen durant tot el curs com a ioga especial fibromilagia, pilates post part,pilates dones embarassades, defensa personal, iniciació al running, escacs, anglès, expressió oral i escrita o tallers d'ocupació entre uns altres.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.220.59.236

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.