Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 26 de Juny del 2017

L'associació comarcal LGTBI Iguals de l'Horta Sud celebra el seu primer act

Hi va assistir un regidor de cada grup polític: José Antonio Castillejo per part del PSOE, M. Carmen Silla per part de Compromís Torrent, Jaume Santonja per part de Guanyant Torrent, Francisco Cubas per part de Ciutadans i Nacho Carratalá per part del PP. Tots ells oferiren el seu punt de vist i agraïren l’oportunitat de participar en l’acte

La sala d’actes de la Casa de la Cultura va acollir la jornada “Cultura, Diversitat i Drets de Convivència de la Gent” presentada i moderada per Alfred Ribera, president de l’associació comarcal LGTBI Iguals de l’Horta Sud, i Ernest Gómez de Gent&Pol (Horta Nord). A més, hi va assistir un regidor de cada grup polític: José Antonio Castillejo per part del PSOE, M. Carmen Silla per part de Compromís Torrent, Jaume Santonja per part de Guanyant Torrent, Francisco Cubas per part de Ciutadans i Nacho Carratalá per part del PP. Tots ells oferiren el seu punt de vist i agraïren l’oportunitat de participar en l’acte.

 

A continuació començà la segona taula redona amb les ponències de Vicent Bataller, president de l’associació Sexòlegs sense Fronteres i metge psicoterapeuta de professió. Vicent parlà de la seua trajectòria, de la creació en 1989 del Telèfon Jove de la Sexualitat i de la lectura de la seua tesi en 1995. També va crear altres telèfons a diferents pobles, com ara a Burjassot (Info-SEX), a Xàbia (Món Jove) i a Gandia (Diversidad), en serveis d’informació i promoció de la salut sexual per a adolescents i jóvens. Seguidament, Encarna Redón, exregidora de l’Ajuntament i  molt vinculada al teixit associatiu de la ciutat, parlà de la diversitat i la multiculturalitat des del punt de vista més associatiu.

 

Després fou el torn de Jokin Egaña, gerent d’empreses LGTBIfriendly, qui presentà la seua empresa de consultoria per a empreses pel que fa a la normativa LGTBI al món laboral.  Elena Verdeguer, policia local de Torrent i integrant d’UCPOLCV (Unió de Comandaments de Policia Local de Valencia), parlà de la diversitat al món policial i tractà diversos temes com, per exemple, l’assetjament. Per a acabar, intervingué Víctor González en qualitat d’activista LGTBI, i parlà de diferents punts de vista polític i activista i de com va evolucionant la societat respecte del col·lectiu LGTBI. Una vegada acabades estes intervencions, l’alcalde Jesús Ros va donar les gràcies i l’enhorabona a l’associació pel seu primer acte.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.32.86

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.