Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 26 de Juny del 2017
FALLES

Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, Falleres Majors de Torrent de 2018

La falla Saragossa-Parc Central aconsegueix la seua primera fallera major adulta i Segon Tram Avinguda, la primera màxima representant de la festa en més de 30 anys d'història

La nit de Sant Joan va ser el dia triat per a l'elecció de les Falleres Majors de Torrent de 2018. L’Àgora de Parc Central va ser l'escenari per a una gala on l'aigua i el foc van ser els motius centrals de l'esdeveniment més curt que es recorda. En menys de 45 minuts l'alcalde de la ciutat, Jesús Ros, va obrir els sobres que contenia el nom de les dues afortunades. M. Jesús Rincón Prieto és Psicòloga/Consultora de Recursos Humans, té 24 anys i és fallera des dels 5 de Zaragoza Parc Central, comissió que per primera vegada té entre les seues files a una màxima representant adulta. Per la seua banda, Alexia Manzano Muñoz té 11 anys i acaba de concloure 6é de Primària. És fallera de Segon Tram Avinguda, comissió creada en 1979 i que no havia tingut màxima representació infantil fins a enguany.

 

A les 21.30 es va produir la recepció de les falleres majors de Torrent, Carmen Sirvent i Paula Giménez, al costat de les seues Corts d'Honor per part d'autoritats i les candidates que esperaven amb els seus vestits de valenciana i nervis a flor de pell. Passades les 22 hores va donar començament a l'acte amb el ballet òpera, d’Ontinyent, que va oferir dos espectacles centrats en l'aigua i el foc com a preludi al moment més esperat: la desfilada de candidates per l'escenari. Les 9 candidates infantils i les 6 joves van rebre l'aplaudiment del públic i en menys de 40 minuts estava finalitzat l'acte protocol·lari. A les 22.45 l'alcalde de la ciutat va obrir els sobres de les afortunades. Decisió que va ser a càrrec del jurat format per: Consuelo Haro, Carlos Galiana, Tamara Delgado, M. Amparo Arjona i José Martínez.

 

Les felicitacions de les representants de 2017 i els himnes van tancar l'esdeveniment, al que enguany Junta Local va acompanyar amb orxata i fartons en el mateix Parc Central. TeleTorrent va retransmetre en directe l'acte perquè el pogueren seguir totes les persones des de diferents punts de la ciutat i d'Espanya. En l'actualitat el vídeo compta amb 8.000 reproduccions i ha sigut compartit 80 vegades.

 

M. Jesús i Alexia, d'a prop

La Fallera Major de Torrent de 2018 es defineix divertida, treballadora, afectuosa i molt amiga dels seus amics. Li agrada molt llegir i veure sèries americanes, així com practicar Pilates quan pot. M. Jesús Rincón és simpàtica i espontània i li agrada transmetre eixa alegria als amics.

 

Per la seua banda, la Fallera Major infantil de la ciutat de 2018 és fallera des que va nàixer, li agrada practicar tot tipus d'esports i de major li agradaria ser advocada, es confessa una enamorada dels vestits de valenciana i li agrada la presentació i l'Ofrena, però també li agrada la demanà i l'ambient faller que es respira en la seua comissió.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.89.163.120

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.