Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 15 de Juny del 2017

Torrent acull la jornada "Gestió d'Àrees Empresarials" del Fòrum Empresarial Horta

El Fòrum Empresarial de l'Horta Sud organitza aquestes jornades en l'Antic Mercat de Torrent

Aquest matí la sala cívica de l'Antic Mercat de Torrent ha acollit la jornada "Gestió d'Àrees Empresarials", que el seu objectiu ha sigut donar a conéixer les bones pràctiques en la gestió de les àrees empresarials més avançades a Espanya, com són País Basc, Catalunya i Navarra. La Comunitat Valenciana destaca per la promoció i creació d'àrees empresarials, però el seu punt feble resideix en el manteniment d'aquestes àrees, per la qual cosa el Fòrum Empresarial de l'Horta Sud ha organitzat aquestes ponències per a aprendre de l'experiència d'altres comunitats autònomes capdavanteres en aquest sector i poder incorporar l'aprés a les àrees empresarials de la nostra comunitat.

La jornada que ha començat a les 9.30h del matí, ha tractat i s'han debatut aspectes relacionats amb la normativa, la gestió i les polítiques empresarials de la mà de tres ponents destacats en aquest sector. El regidor de Modernització i Gestió de Recursos, Andrés Campos, acompanyat per Blanca Marin Ferreiro, Secretària Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç de la Generalitat Valenciana, han sigut els encarregats d'inaugurar la jornada i donar la benvinguda a tots els assistents.

Seguidament, Diego Romá Bohorques, membre del Fòrum Empresarial de l'Horta Sud ha presentat les jornades i els ponents participants: Idoia Madariaga, directora d'Innovació de NASUVINSA que ha abastat el tema de "La gobernanza d'àrees d'activitat econòmica: una experiència pràctica"; Diego Maciá, director general de la Indústria i Energia de Generalitat, que ha sigut l'encarregat d'explicar els principis de la Llei de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana; José Miguel Artaza, director adjunt de SPRILUR ha parlat sobre "Gestió d'àrees empresarials" i Carles Rivera, coordinador gerent de Pacte Industrial ha centrat la seua intervenció en les "Polítiques per a la millora dels polígons d'activitat econòmica: el cas de Pacte Industrial de la regió metropolitana de Barcelona".

L'alcalde Jesús Ros, juntament amb el Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, han sigut els encarregats de clausurar aquesta jornada. L'alcalde Jesús Ros ha assenyalat en la clausura que "els polígons industrials formen part de la ciutat i cal dotar-los de serveis, alguns més específics, perquè puguen desenvolupar de la millor manera possible la seua activitat econòmica. Per açò hem de seguir treballant des del consistori per a potenciar aquest sector tan important".

Per a una major dinamització, visualització, repercussió i interacció de la jornada en xarxes socials s'ha projectat en directe el social Wall de Atribus, on s'ha mostrat en pantalla geganta les publicacions que han anat fent els assistents en twitter a temps real utilitzant el hashtag #forohortasud.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.198.167

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.