Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 15 de Juny del 2017
EDUCACIÓ

Un error informàtic deixa sense col·legi a 150 xiquets

Un any més el procés per a escolaritzar als xiquets d'entre 3 i 4 anys ha provocat el caos entre els pares que han vist com els seus fills es quedaven sense plaça

Barems equivocats, punts per zones incorrectes, punts per famílies nombroses que no ho són. Un error informàtic ha provocat, per segon any consecutiu, un caos en les llistes dels admesos en els centres públics i concertats de Torrent. Al voltant de 150 xiquets dels més de 900 s'han quedat sense plaça en els centres escolars de la localitat. Açò problema ha generat que s'hagen invalidat les matriculacions en la majoria de col·legis, però la major inquietud és la dels pares que matriculen als seus fills per primera vegada i, encara no saben a quin centre escolar acudiran els seus fills el pròxim curs.
 

Des de l'Ajuntament s'afirma que el dia 20 de juny eixiran publicades les llistes definitives i que els pares tindran 2 dies per a poder reclamar, concretament fins al dijous 22 de juny de 2017, en cas de no estar d'acord amb el col·legi assignat. Alguns pares, qualifiquen el que ha ocorregut de "vergonyós" i afirmen que "ja de per si mateix és un procés angoixant perquè damunt s'equivoquen i ens tinguen així dues setmanes més". "Conec a una família que s'han equivocat atorgant-los els punts per zona i els han puntuat per ser família nombrosa quan no ho són". Un any més els pares van a haver de tornar a esperar tal com va ocórrer en el procés de l'any passat.

 

Des de l'Ajuntament han volgut tranquilitzar els pares, "estem parlant de llistes provisionals per qual cosa cap xiquet es va quedar sense escolaritzar en Torrent". A més, l'alcalde, Jesús Ros, ha afirmat que ha traslladat el malestar dels pares a la conselleria que "está ja treballant per a resoldre aquesta situació. Som conscients que aquest procés és un procés delicat per a les families". 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.223.94.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.