Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 13 de Juny del 2017

Torrent exposa les seues bones pràctiques com Smart City en el fòrum nacional Greencities

Les jornades van reunir representants de ciutats sostenibles, empreses, administracions i institucions de més de 200 ciutats de 30 països diferents

La setmana passada, Torrent va participar en la VII edició del Fòrum Greencities, que es va celebrar a Màlaga, i que va reunir a més de 200 ciutats i al voltant de 30 països, entre representants de ciutats sostenibles, empreses, administracions i institucions. El programa, format per un gran nombre d'activitats, jornades i debats, se centrava a analitzar els aspectes mediambientals i de modernització, emmarcats dins dels projectes de la Smart City.
 

En la categoria de golden partner, es va tractar el tema de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents (RECI); on Torrent va estar present mitjançant una taula informativa, i va participar amb la Junta Directiva de la qual forma part. El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va col·laborar en el fòrum per a exposar i compartir tots els projectes i les bones pràctiques realitzades a Torrent, i que la converteixen en una ciutat que fomenta el progrés econòmic i empresarial, mitjançant la utilització de les noves tecnologies. "Treballem diàriament per a crear una ciutat innovadora i intel·ligent, mitjançant l'impuls de la tecnologia, la qual cosa ha fet que Torrent es convertisca en una ciutat de referència per a altres municipis", assenyala Campos.

Va destacar la col·laboració de José María Lassalle, secretari d'Estat per a la Societat de la Informació i l'Agenda Digital, que va explicar els criteris i les línies de finançament, que van a ser aprovats i anunciats pròximament, per al funcionament de la RECI, de la qual Torrent és participe.

Entre les moltes activitats, també es va crear una reunió de treball, mitjançant un àrea de networking, que tenia com a principal funció posar en comú l'oferta i la demanda de solucions en smart cities, i sobretot tractar i analitzar els diferents projectes que s'estan implantat en les ciutats participants. En aquesta zona es van reunir professionals, representants municipals d'entitats públiques i privades, que van debatre i van generar acords comercials amb ciutats, participants i expositors presents.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.235.209

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.