Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 12 de Juny del 2017

Ana María Castro Pérez, Musa de la Música 2017

Wendy Elizabeth Bernal Castro i Marta Moreno García acompanyaran a Ana María Castro Pérez en el seu regnat com a dames de la Musa

L'Auditori de Torrent va ser testimoni ahir de l'exaltació d'Ana María Castro Pérez com a Musa de la Música 2017 i el nomenament de les seues dues dames, Wendy Elizabeth Bernal Castro i Marta Moreno García, els qui seran el seu recolze en aquest regnat que comença amb aquest acte tan emotiu i familiar.

L'acte va començar amb un homenatge a la Musa de la Música 2016, Gema Guillamón Cervera i les seues dues dames Paula Descalç Grau i Clara Cervera Calçat, els qui han representat a la Va unir Musical durant tot enguany. Gema Guillamón va passar el testimoni d'aquest regnat a Ana María Castro fent lliurament de la banda que l'acredita com a Musa de la Música. Tot seguit, l'alcalde Jesús Ros va dedicar, en primer lloc, unes paraules tant a Gema com a Ana María, felicitant-les pels seus regnats i oferint a la Musa de la Música 2017 tot el suport i l'ajuda necessària per a aquesta nova etapa. En segon lloc, va fer lliurament del símbol representatiu a Ana María Castro, la insígnia que lluirà la Musa en tots els actes.

Tota la família de la UMT va acompanyar a Ana María Castro en aquesta exaltació tan important per a ella que va finalitzar amb el discurs de la mantenidora, la diputada de les Corts i exalcadesa, Mª José Catalá Verdet, qui va anunciar a la musa la composició d'una peça musical que portarà el seu nom com a títol: Ana María Castro Pérez. Per a tancar l'acte, la Jove Orquestra de la Unió Musical de Torrent, dirigida pel seu director Rafael Ortí, va oferir un concert a tots els presents.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.227.228.95

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.