Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 08 de Juny del 2017
FUTBOL

Santi Marín entrenarà al Torrent

El conjunt taronja confirma la renovació del tècnic torrentí per a la campanya 2017-2018 amb l'objectiu de tornar a lluitar per estar entre els millors

"Volem fomentar un primer equip de sang torrentina que ens permeta poder tornar a barallar i estar entre els millors”. Amb aquestes paraules anunciava el Director Esportiu del Torrent CF, Toni Jareño, la renovació de Santi Marín com a tècnic del primer equip de Preferent. Al costat d'ell, estaran també altres noms de la casa, com són Emilio, Carlos i Fran.

 

Després de la destitució de David Sanz, Santi Marín va dirigir a l'equip durant l'últim tram de la competició, amb un balanç de 5 victòries, 1 empat i 2 derrotes; i acabant la competició en sisè lloc amb 55 punts. El renovat tècnic ha expressat a través d'un comunicat les seues impressions a prop d'aquesta nova etapa; en primer lloc, referint-se a la seua alegria i estat d'ànim per la confiança dipositada des del club: "no hi ha major orgull en el món del futbol que defensar els colors de la ciutat on vas nàixer". Per al míster resulta "un privilegi l'aposta per un staff tècnic que coneix l'ADN del Torrent CF, la pedrera, el concepte futbolístic de la casa i que, per açò, aspira a les màximes cotes".

 

Al mateix temps, Santi Marín s'ha mostrat convençut de "no limitar-nos solament a dir que som un gran club. Cal demostrar-ho dia a dia, jornada a jornada, disputant cada partit com si fóra una final. L'escut així ens ho exigeix". A més, el tècnic ha volgut també enviar un missatge a l'afició anunciant que "treballarem per construir un equip guanyador però, no podem caminar solos, anem a necessitar el vostre suport i ajuda totes les setmanes en el Sant Gregorio. Hem de sentir-nos abrigallats i orgullosos del club de la nostra ciutat". Respecte a la planificació de la plantilla, en la qual ja s'ha començat a treballar, Toni Jareño reconeix que "encara que comptem amb un pressupost modest, tenim més il·lusió que mai per tornar a veure plenes les graderies del Sant Gregorio".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.28.48

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.