Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 07 de Juny del 2017

74 joves de Torrent es queden sense realitzar pràctiques de la Dipu en els últims dos anys

Folgado: "Torrent torna a quedar-se amb 38 becaris per segon any consecutiu, la meitat que en els anys anteriors amb el PP".

Després de publicar-se les bases de la Dipu et Beca per a realitzar pràctiques formatives en l'Ajuntament de Torrent a l'estiu de 2017, el PP torna a criticar com ja fera l'estiu passat, la retallada en beques a estudiants de Torrent. Segons assenyala la portaveu dels populars, Amparo Folgado "Torrent torna a quedar-se amb 38 becaris per segon any consecutiu, la meitat que en els anys anteriors". Fins a l'estiu de 2015, a Torrent li corresponien un mínim de 75 becaris cada any.


Els populars també lamenten que "en dos anys de governs d'esquerres, la formació dels joves ha deixat de ser una prioritat i 74 joves de Torrent no han pogut realitzar les seues pràctiques formatives i remunerades en el seu Ajuntament".



El Grup Popular ja va presentar en 2016 una moció en l'Ajuntament de Torrent, instant a la Diputació a reconsiderar la retallada de beques i en el cas de no fer-ho, que l'Ajuntament de Torrent assumira les 37 beques retallades per la Diputació. Iniciativa que no va tirar endavant en votar el PSOE, Compromís i Guanyant en contra.



Una de les raons que van esgrimir des de Compromís per a votar en contra de la moció del PP era que s'anava a crear una modalitat de beca post grau. La portaveu dels populars, Amparo Folgado ja va denunciar fa mesos que "teníem raó quan afirmem que el tripartit retallava en beques a la meitat, passant de 75 a 38 a Torrent i que solament crearia una plaça en la modalitat post per a Torrent" en oferir solament una plaça de beca post grau.



Per a la portaveu dels populars "els qui venien a rescatar persones, no solament no les rescaten sinó que perjudiquen als joves amb les seues retallades, ja que en dos anys, 74 joves de Torrent no han pogut realitzar pràctiques formatives remunerades en el seu ajuntament".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.12.222

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.