Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 05 de Juny del 2017
MOVILITAT

EL PSOE recorda que els passos a vianants duals els van començar els populars

Es tracta d'uns vianants pintats amb roig ja que la seua ubicació o ús pudien resultar més perillosos que la resta de passos a vianants

Els passos de vianants tornen a enfrontar al govern local amb el principal partit de l'oposició. El PSOE en un comunicat recorden que els passos de vianants que ara critica el PP els van començar ells sent regidor de Mobilitat, Jorge Planells. Nacho Carratalà, regidor del PP en aquesta legislatura va ser l'encàrrec, en el ple municipal, de criticar la col·locació d'aquests passos de vianants. Segons els socialistes, "la qual cosa Carratalá òbvia o desconeix, mostrant una vegada més la seua incapacitat i la del seu grup per a fer oposició, és que els passos de vianants que s'estan pintant actualment en la ciutat no són una novetat -excepte para ell-, sinó que és una pràctica que va implantar el seu company de bancada i de dissidència Jorge Planells".
 

Els populars han volgut respondre als socialistes recordant-los que "aqueixos passos de vianants estaven elevats i els que estan pintant ara els socialistes no ho estan pel que la normativa exigeix que siguen solament pintats de blanc".  El Psoe ha aprofitat el vot de suport d'una moció de Compromís en suport al col·lectiu homosexual per a criticar a aquest jove regidor, que al costat d'altres dos regidors populars es van desbancar de l'abstenció del Partit. "Carratalá no és honest amb el seu grup, i que almenys ho siga amb els veïns de Torrent i no tracte de confondre'ls amb missatges equivocats".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.35.60

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.