Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 02 de Juny del 2017
OCI I TEMPS LLIURE

El mercat de flors i plantes arriba a L’Hort de Trénor

Les activitats esportives també són les protagonistes del cap de setmana amb la final de les Miniolimpiades, El Festival Benèfic de l’Esport i la Atronadora Race Fallera

El mercat de Flors i plantes arriba a l’Hort de Trénor per a que tots els veïns i veïnes pugen gaudir de tot tipus de plantes; a més, podran comprar-les i se les emporten a casa per als seus jardins i balcons. El fabuloso viaje de Christian Andersen arriba a l’Auditori este dissabte a les 19 h. L’obra de teatre, representada per JM Gestión Teatre, compta la història del xicotet Christian Andersen que somia únicament amb escapar i amagar-se lluny de les burles dels seus companys. 

 

El Centre Ambiental El Vedat celebra el Dia del Medi Ambient amb moltes activitats. Dissabte des de les 11 h el taller Els Oceans; la presentació del llibre d’Andreu Escrivà Encara no és tard, dissabte a les 12 h; i una jornada de portes obertes, diumenge a partir de les 11 h.  Les activitats esportives omplin l’agenda del cap de setmana a Torrent. Per començar, el Parc Central acull l’entrega de trofeus de les XXXV Miniolimpiades Escolar de Atletisme. Dissabte de 10 h a 14 h. A més, a les mateixes instal·lacions esportives es celebrarà la Fira Animalista, on durant tot el dia els amants dels animals podran gaudir d’un gran nombre d’activitats. 

 

Seguint amb l’esport, l’organització ITVECA organitza el III Festival Benèfic de l’Esport per lluitar contra el càncer infantil. Esta activitat solidària tindrà lloc al Pavelló el Vedat des de les 16 h a les 20 h.  Les activitats del diumenge arranquen amb l’Atronadora Race Fallera; una activitat organitzada per la falla Sant Gregori, que es celebrarà en el mateix barri i on els participants gaudiran de l’esport i la campanyola. A partir de les 9.30 h. I per finalitzar, les activitats religioses també estan presents este cap de setmana, d’una banda les festivitats del Bon Consell. A les 12 missa en la parròquia i a les 20 h processó. I d’altra banda, la missa i processó de la Mare de Déu dels Desemparats. A les 19 h en la plaça de la Llibertat. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
100.24.20.141

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.