Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 25 de Maig del 2017
BENESTAR SOCIAL

Hidraqua estableix un protocol per a garantir el subministrament d'aigua a col·lectius vulnerables en la Comunitat

Aquesta iniciativa s'està duent a terme en coordinació amb els Serveis Socials dels municipis en els quals opera la companyia

En les últimes setmanes Hidraqua, la companyia gestora del cicle integral de l'aigua en 78 municipis de la Comunitat Valenciana, està duent a terme reunions amb els Serveis Socials de totes les localitats en les quals presta servei, amb l'objectiu d'establir un protocol pel qual es garantisca el subministrament d'aigua a famílies vulnerables.
 

“Hidraqua ja complia amb les exigències de la llei de pobresa energètica abans del llançament de la mateixa, i es comprometia a no tallar l'aigua a cap família de la qual tinguera constància que no disposava dels recursos necessaris per a fer front al cost de la factura. L'objectiu d'aquestes reunions és anar més enllà i establir protocols en els quals la col·laboració entre els Serveis Socials i Hidraqua permeten identificar tots els casos de vulnerabilitat. D'aquesta forma aconseguim evitar costi el que costi que es duga a terme qualsevol cort de subministrament per aquesta qüestió” segons ha declarat Francisco Bartual, Director General de Hidraqua.
 

Així mateix, s'estan aprofitant aquestes reunions amb els Serveis Socials per a recordar totes aquelles mesures amb les quals explica la companyia per a ajudar a persones amb escassos recursos econòmics. Així, els fons socials, les tarifes especials i els fraccionaments en el pagament de la factura per a facilitar l'abonament de la mateixa, permeten a Hidraqua ajudar a més de 21.300 famílies a la Comunitat Valenciana cada any. Finalment, Hidraqua ha llançat recentment una modalitat de pagament pla denominada 12 gotes. Aquesta iniciativa, que es calcula a cada client atenent al seu consum real de l'any anterior, pretén ajudar a les famílies a planificar millor les seues despeses i distribuir els seus pagaments habituals de manera uniforme.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.85.72

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.