Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 23 de Maig del 2017
MEDI AMBIENT

Hidraqua s'adhereix com a membre fundador al Club d'empreses Responsables i Sostenibles de la Comunitat

El pròxim divendres, 26 de maig, en el Saló d'Actes de Borsa de València, es procedirà a la presentació del Club d'empreses Responsables i Sostenibles de la Comunitat Valenciana (CE/R+S), promogut per diferents companyies de la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu de ser agent actiu en el desenvolupament d'un nou model empresarial, basat en la responsabilitat i sostenibilitat, que contribuïsca a renovar la percepció pública de la Comunitat Valenciana

Després de la intervenció inaugural de la Jornada per part de Zulima Pérez, Secretària Autonòmica en la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, intervindran els representants de tres de les empreses promotores del Club: Fernando Ibañez, director general de l'empresa d'assessorament financer independent Ètica EAFI; José María Company, director de Negoci i Màrqueting de Caixa Popular; i Francisco Javier Bartual, director general de Hidraqua Comunitat Valenciana, que aclariran els objectius i sistemàtica de treball del Club d'empreses Responsables i Sostenibles (CE/R+S). 
 

El Club té per objectiu difondre, impulsar i promoure el desenvolupament empresarial sostenible i responsable entre les empreses de la Comunitat Valenciana. Amb tal fi, es realitzaran accions que servisquen per a compartir les experiències i bones pràctiques entre les empreses i grups d'interès, difonent exemples i casos pràctics d'empreses i empresaris que mostren l'impacte positiu de l'aposta per la sostenibilitat en les seues organitzacions. Així mateix, servirà de lloc de trobada per a intercanviar idees tendents al desenvolupament dels objectius de sostenibilitat econòmica i social entre empreses privades i organismes públics. 
 

Després de les intervencions de les entitats convocants (Ètica EAFI, Caixa Popular i Hidraqua), Valentín Alfaya, president del Club Español de Creixement Verd i responsable de l'àrea de Salut, Qualitat i Medi ambient de Ferrovial, presentarà la ponència “Oportunitats econòmiques de l'Agenda Global: canvi climàtic i desenvolupament sostenible”. Francisco Álvarez, director general de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, clausurarà la Jornada. 
 

Una vegada finalitzada la sessió en el Saló d'Actes de la Borsa de València, es procedirà a celebrar la 1ª Assemblea del CE/R+S, a la qual podran accedir tant els socis actuals del Club com aquelles empreses interessades, mitjançant la Sol·licitud d'Adhesió que tindran a la seua disposició durant la Jornada. Després de l'Assemblea, se celebrarà un esmorzar per a aquells socis i interessats que ho desitgen en el restaurant Entrevins. El CE/R+S és un club empresarial obert a nous socis, sempre que tinguen forma jurídica de societat de capital i/o cooperativa, es comprometen amb l'ideari del Club i complisquen els requisits estipulats en els Estatuts.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.168.56

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.